Vettel: "Lotus sunt incredibili de rapizi în Abu Dhabi"

de Daniel Popescu
Sambata, 02.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel consideră că rivalii de la Lotus sunt "extremi de rapizi" în Abu Dhabi, însă Nico Rosberg anticipează că nimeni nu va putea învinge Red Bull.

Cred că Lotus sunt extrem de rapizi aici şi cred că în special duminică vor avea un ritm foarte bun.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel a obţinut cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu din Abu Dhabi şi a avut o prestaţie bună inclusiv pe stinturile lungi.

Cu toate acestea, germanul susţine că rivalii de la Lotus sunt foarte rapizi, mai ales că Romain Grosjean a stabilit timpul de referinţă în prima sesiune.

"Cred că vorbim despre suspecţii obişnuiţi. Cred că Lotus sunt extrem de rapizi aici şi cred că în special duminică vor avea un ritm foarte bun, aşa că trebuie să fim atenţi. Şi cei de la Mercedes (n.r - sunt rapizi), în special pe un tur de circuit. Nu i-am văzut prea mult pe cei de la Ferrari, nu ştiu ce au făcut, dar este greu să judecăm stintul lor", a declarat el.

Ca întotdeauna, obiectivul este să fim cei mai buni din restul lumii în spatele celor de la Red Bull, pentru că ei sunt invincibili.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
În schimb, Nico Rosberg anticipează că, la fel ca şi în ultimele şase curse, cei de la Red Bull vor fi invincibili şi îşi pune speranţele într-o nouă defecţiune tehnică pentru Mark Webber pentru a putea spera la o clasare pe podium.

"Vineri dimineaţă nu am învăţat prea mult, dar după-amiază condiţiile au fost similare cu cele pentru calificări şi cursă.

Ca întotdeauna, obiectivul este să fim cei mai buni din restul lumii în spatele celor de la Red Bull, pentru că ei sunt invincibili, iar până acum totul arată bine. Depinde de norocul lui Webber din acest weekend. Dacă nu are noroc, aşa cum s-a întâmplat în ultimele curse, cu siguranţă pot fi pe podium", a aprecizat pilotul echipei Mercedes.

Via ESPNF1, ESPNF1 

Comentarii (1)

  • Bai Vettel, ne lasi? Astea sunt declaratii de aburit copiii.
    Oricum are 0.5 sec. peste toti ceilalti si va termina cursa la peste 15 sec. avans.

    Care suspecti obisnuiti? Suspecti la ce? Doar nu la victorie :)) Grosjean asta baga si el un tur rapid, pe urma sarbatoreste doua zile. Apoi daca te apropii putin de el, ii tremura mainile pe volan. La cate accidente a avut, e si normal...

    Rosberg "Red Bull sunt invincibili". Pai mai Rosberg, nu tu ziceai prin primavara ca ai sanse la titlu? :D Cu mentalitatea ta, o sa fii campion in F1 cand vor abandona toti ceilalti piloti. Si racoreste-l si pe Hamilton. Poate ca saracul mai crede in sansele lui la titlu, cum credea tot in primavara :))
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru