Vettel mizează pe ploaie în cursa de la Sepang

de Daniel Popescu
Joi, 27.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel speră ca ploaia să-şi facă apariţia în Marele Premiu al Malaysiei şi este încrezător că poate obţine o performanţă bună la Sepang.

Orice este posibil şi nu m-aş supăra dacă ar ploua puţin.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni, în primul rând ca urmare a parcursului bun al coechipierului său Daniel Ricciardo de la Melbourne, care a ocupat locul doi înainte de a fi exclus.

Germanul afirmă că ploaia ar reprezenta un avantaj pentru Red Bull Racing, întrucât monopostul RB10 s-a comportat bine în astfel de condiţii în Australia.

"Ritmul de la Melbourne a reprezentat o surpriză, iar weekendul a fost unul pozitiv. Nu a fost satisfăcător că nu am câştigat puncte, dar vineri a fost ouşurare să aflăm că monopostul este rapid. Speranţa mea pentru Sepang este că vom avea parte de fiabilitatea şi că putem îmbunătăţi pe baza a ceea ce am obţinut la Melbourne. Orice este posibil şi nu m-aş supăra dacă ar ploua puţin", a declarat el.

În schimb, Vettel este revoltat de sunetul noilor motoare turbo V6 de 1.6 litri şi consideră că acesta este unul dintre elementele care definesc Formula 1 din perspectiva fanilor.

"F1 trebuie să fie spectaculoasă, iar sunetul este unul dintre cele mai importante lucruri.

Îmi amintesc că, atunci când eram mic copil şi aveam şase ani, am fost la o sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Germaniei şi lucrurile pe care mi le amintesc sunt cât de zgomotoase erau monoposturile şi senzaţia generată de pământul care vibra. Este păcat că nu mai avem asta", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Mai era unu, il cheama Alonso care tot asa declara ca ploaia il ajuta. De unde ... a clacat ca un incepator (interlagos 2012)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru