Vettel: "Nu ştiu cât de realist este să vină Raikkonen la Red Bull"

de Daniel Popescu
Luni, 03.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi-a exprimat îndoială că anul viitor va fi coechipier cu Kimi Raikkonen la Red Bull Racing.

Red Bull Racing a dezvăluit recent că una dintre opţiunile principale pe care le are pentru a-l înlocui pe Mark Webber în cazul unei retrageri a australianului este Kimi Raikkonen, care traversează o perioadă prolifică la Lotus.

Totuşi, există numeroase incertitudini cu privire la modul în care ar decurge o colaborare între finlandez şi Sebastian Vettel iar triplul campion mondial a admis că un astfel de parteneriat ar putea să nu fie realist.

"Nu ştiu cât de realist este. Mă înţeleg foarte bine cu el, ne vedem la curse dacă avem timp, pentru că amândoi suntem direcţi şi sinceri şi ne simţim bine împreună. Dar nu-ţi găseşti adevăraţii prieteni în Formula 1", a declarat germanul.

Urmareste Automarket
În plus, Vettel susţine că atitudinea sa din Marele Premiu al Malaysiei, când a ignorat ordinul de echipa de a nu-l depăşi pe Webber, nu reprezintă altceva decât o dovadă suplimentară a caracterului său.

"Imaginea care exista despre mine înainte de ziua aceea era greşită.

Malaysia a deschis ochii multora din acest punct de vedere. Dacă există un subiect neplăcut de discuţie întotdeauna am procedat aşa, dar de obicei doar în prezenţa celor care au nevoie să audă asta, nu în faţa celor care se uită la televizor. De data aceasta a fost diferit", a mai precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • Se va impotrivi. Cu alte cuvinte dar spune ca in F1 nu exista PARDON. Sunt fan Alonso si Ferrari dar de data asta ii dau dreptate. Are un statut la Red Bull castigat pe merit si are dreptul sa aiba o opinie vis a vis de coechipier. Asa cum a avut-o Schumacher si apoi Alonso. Sunt piloti mari si isi pot permite asta. La fel Kimi la Lotus. Pe langa asta, ca fan al Formulei 1, asta prefer sa vad 3 piloti care ajuta 3 echipe bune la titluri decat o echipa f buna unde cei doi piloti se canibalizeaza reciproc.
    26 2
  • eu_ferrari
    este normal ca nu-l vrea pe Kimi la RBR
    vremurile Senna/Prost au apus deja, atunci era entertaining sa vezi doi campioni la acelasi echipa acum numai este(cum a fost la McLaren acuma utlima oara, Hamilton cu Button nu se pune :)))) acolo nici urma de scanteie n-a fost)
    intre Kimi si Vettel sigur ar fi inhouse war
    tot din motivul asta nici Ham si nici Vettel nu o sa ajunga la Ferrari cat timp Alonso este acolo ... asta e
    mie nu-mi place RBR, dar imi place Kimi asa k mai bine sa ramana el la Lotus ...
    totusi ar fi interesant sa vedem cine ar fi mai bun in acelasi masina, eu zic Kimi ... voi ce ziceti?
    sariti fanii Vettel 3 ... 2 ... 1 ... si!
    26 4
  • nici chimi nu are adevaratii prieteni in F1. Deci pana nu o sa-i vedem cot la cot la spart pahare, doar coechipieri ar fi
    2 3
  • seby9626
    Prin aceasta declaratie Vettel da de inteles caci el si cu Kimi ,nu vor fi niciodata impreuna la RedBull.E ok asa,avand in vedere ca sunt 2 temperamente total diferite,i-ar Kimi nu l-ar ajuta nicodata pe Vettel si nici invers.
    8 0
  • eu_ferrari
    a zis un lucru interesant baiatul ...
    " ... nu-ţi găseşti adevăraţii prieteni în Formula 1"
    erau vremuri in care se legau prietenii stranse intre piloti,
    vezi Senna cu Berger, sau Hakkinen si Salo (prieteni din copilarie)
    acum se zice k Ham e prieten bun cu Sutil si Rosberg ... ramane de vazut dc cu Rosberg o sa mai fie si dp sezonul asta :)
    se zice k Alonso se intelege bine Weber si Kubica ... oricum nu cred k mai sunt asa prieteni ca pe vremuri
    9 2
  • Ii cam tremura chiloti la Vitzelu:))))))
    17 8
  • ii cam da fiori Kimi lui Vetti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru