VIDEO: Jocul F1 2009 a fost lansat oficial

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.11.2009
Codemasters a lansat oficial versiunile pentru Sony PSP si Nintendo Wii pentru F1 2009, jocul oficial al Formulei 1.

Versiunea 2009 a jocului de Formula 1 cuprinde toti pilotii si toate echipele care au concurat in editia recent incheiata a competitiei.

De asemenea, F1 2009 este primul joc oficial de Formula 1 in care apar piloti precum Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel, dar si circuite precum Marina Bay din Singapore si Yas Marina din Abu Dhabi.

F1 2009 are mai multe moduri de joc, de la cel clasic de completare a unui sezon competitional ce cuprinde inclusiv sesiunile de antrenamente si calificari si pana la efectuarea unor curse solitare. Nu lipsesc nici sesiunile de teste sau anumite jocuri de indemanare, in cadrul carora jucatorul trebuie sa depaseasca un anumit numar de masini. Ca nouate absoluta, F1 2009 include un modul de cariera, in cadrul careia pilotul are abilitatea de a schimba succesiv echipa pe parcursul a trei sezoane pentru a-si indeplini obiectivul final: cucerirea titlului mondial.

In ceea ce priveste jocul de tip multiplayer, versiunea pentru Nintendo Wii poate suporta simultan doi jucatori, in timp ce versiunea pentru PSP permite pana la patru jucatori simultan.

Iata si cele doua trailere oficiale pentru F1 2009:

Nintendo Wii

Sony Playstation Portable

Versiunea pentru PC a jocului oficial al Formulei 1 va aparea in prima jumatate a anului 2010.

Via | Formula1.com

Taguri: F12009, joc

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru