Sony va lansa Gran Turismo 5 abia in martie 2010

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Sony a anuntat oficial data debutului noului joc Gran Turismo 5. Acesta va fi lansat in luna martie a anului viitor in Japonia.

Compania Sony va lansa cea de-a cincea versiune a jocului Gran Turismo in luna martie a anului viitor, iar primii care se vor bucura sa conduca un supercar in lumea virtuala creata de GT5 vor fi japonezii.

Creatorii acestuia garanteaza o experienta unica multumita detaliilor grafice, a numarului mare de masini disponibile si a numeroaselor tipuri de confruntari la care pot lua parte. Asteptat cu multa nerabdare de pasionati, jocul va fi disponibil mai intai intr-o variata pentru PSP, urmand sa apara ulterior in versiunea dedicata consolei Playstation3.

Jocul ofera pasionatilor 1000 de modele cu care pot concura in 20 de locatii diferite. Aparitia constructorilor Lamborghini si Bugatti, a modelelor Toyota Prius si Honda Insight, dar mai ales posibilitatea confruntarii in cursele de WRC si NASCAR fac din GT5 un simulator auto care merita incercat.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Gran Turismo
    Baieti jocu se numeste Gran Turismo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru