Gran Turismo 5 a fost vândut în 5.5 milioane de exemplare

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.12.2010
De la lansarea sa şi până astăzi, jocul video Gran Turismo 5, a fost achiziţionat de fani în 5.5 milioane de exemplare.

Grand Turismo 5, cel mai aşteptat joc video al anului, a fost vândut până acum în 5.5 milioane de exemplare în întreaga lume. Prima versiune a lui Grand Tursimo a apărut acum 13 ani, iar oficialii Sony au declarat că este cel mai de succes produs dezvoltat până acum.

Grand Turismo 5 rămâne unul dintre cele mai interesante jocuri video mulţumită celor 1.031 de maşini care stau la dispoziţia pasionaţilor şi datorită celor 71 de circuite aflate în 26 de locuri diferite. În România, jocul dezvoltat de Sony a fost lansat la finele lunii noiembrie, iar preţul acestuia este de 270 RON.

Via | 4Wheelsnews

Comentarii (2)

  • wow...

    sunt mare fan al seriei, dar nu ma asteptam la asa receptie buna la 3 saptamani de la lansare... de mentionat si ca, astfel seria a ajuns la 61 milioane de unitati vandute (din 1997 pana azi)
    2 0
  • inca nu au fost date oficial cifrele de vanzari ale World of Warcraft Cataclysm ... dar cred ca ala a fost "cel mai asteptat joc al anului " :)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru