Lansarea jocului video Gran Turismo 5 a fost amânată din nou

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.10.2010
Pasionaţii de jocuri video vor mai avea de aşteptat până când se vor putea bucura de senzaţiile oferite de Gran Turismo 5, întrucât compania Sony a hotărât să amâne încă o dată ziua lasării.

Compania Sony a anuţat că lansarea jocului video Gran Turismo 5 va fi amânată din nou, însă, de această dată pentru o perioadă mult mai scurtă. Mult-aşteptatul joc trebuia să îşi facă apariţia pe rafturile magazinelor de specialitate pe 2 noiembrie, însă specialiştii Sony întâmpină dificultăţi în crearea produsului final.

"Producătorul Kazunori Yamauchi şi echipa de la Polyphony Digital vor să fie siguri că dau naştere unei experienţe perfecte în ceea ce priveşte jocurile video cu maşini", au declarat oficialii Sony. "Îmi cer scuze pentru această amânare. Am petrecut mult timp lucrând la un sistem complex. Îmi pare sincer rău. Acest lucru nu poate fi scuzat, dar trebuie să mai aşteptăm încă puţin timp", a completat Kazunori Yamauchi.

Via | AutosBlog

Comentarii (1)

  • va fi o lansare de craciun. GT2 a fost grabit tocmai pentru a prinde vanzarile de sarbatori, iar aceasta ultima versiune va fi amanata, aparent pentru acelasi motiv. Sper sa ma insel.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru