VIDEO: Simularea condiţiilor meteo din Gran Turismo 5 e aproape de perfecţiune

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.09.2010
Realizatorii celui mai aşteptat joc auto al ultimilor ani, Gran Turismo 5, promit nu doar 1000 de maşini disponibile, ci şi simulări foarte realiste ale schimbărilor meteo.

Comentarii (6)

  • perfectiune...
    9 1
  • poate ne arata si un demo cu varianta de PC a jocului... aia o sa fie "perfectiune" . . . astea de consola au fost, sunt si vor ramane groaznice pana la capatul timpurilor ( evident in comparatie cu variantele PC contemporane lor )
    1 12
  • NU E
    Varianta de pc nu exista din pacate:(
    7 0
  • @unckle
    ..mai deschide si tu un xbox 360 sau un ps3 si dupa aceea mai vorbim...
    5 2
  • gt5
    jocul asta va fi doar pe ps3...
    unkle: consolele sunt viitorul jocurilor, pe pc vor ramane doar jocurile de un anume tip ce nu pot fi jucate pe console.
    2 0
  • @unckle
    unckle, subscriu la parerea lui black_ink. Din pacate, desi sunt fan infocat al simurilor auto pe PC si cam detest consolele, nu pot sa nu baloshesc la perfectiunea grafica (si de simulare) a unui GT5 sau Gotham Racing de pe Xbox 360. Sunt cu mult peste tot ce poate un PC la momentul actual si e foarte simpla explicatia: consolele sunt dedicate jocurilor si toata arhitectura e gandita (si stoarsa de energie) exact pentru asta. PC-urile, in schimb, trebuie sa indeplineasca nshpe roluri..

    PS La dreq, cred ca o sa-mi cumpar PS3 numai pentru GT 5 :(
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru