VIDEO: Primul trailer pentru jocul F1 2009

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.08.2009
Codemasters a publicat primul trailer oficial pentru noul joc de Formula 1, care va aparea in aceasta tomana pentru consolele Wii si PSP.

La trei ani de la aparitia ultimul joc oficial de Formula 1, producatorul britanic Codemasters pregateste intens lansarea F1 2009.

Noul joc va aparea in aceasta toamna si va fi disponibil numai pentru consolele Nintendo Wii si Sony PSP, versiunea pentru PC urmand sa isi faca debutul abia in cursul anului viitor.

Noutatea majora este reprezentata de faptul ca jucatorii vor avea posibilitatea sa achizitioneze un controller special pentru consola Wii, accesoriul urmand sa aiba forma unui volan de Formula 1. Jocul F1 2009 va include si noile circuite de la Valencia, Sinagapore si Abu Dahbi, precum si echipele Brawn GP si Force India.

Cu ocazia dezvaluirii acestor informatii, Codemasters a lansat si primul trailer oficial al jocului, care prezinta cateva elemente din timpul unei curse desfasurate pe circuitul de la Valencia. Enjoy!

Taguri: F12009, Nintendo, Wii, joc, video

Comentarii (12)

  • cum iti dai seama ca e o porcarie
    Pentru ca in realitate depasirile pe Valencia sunt spre 0 (2 parca au fost anul trecut).
    Pentru ca in prezentarea asta am vazut la depasiri cate nu am vazut in ultimii 2 ani.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Codemasters
    Mda... deci realismul curselor de Formula 1 s-a oprit exact dupa aparitia celebrului joc Grand Prix IV pe care l-au incercat multi si probabil, vreo 10%, au si reusit sa-l joace efectiv. Cand o sa mearga masinile de Formula 1 ca in acest trailer, va garantez ca eu voi pilota in Formula 1 cu o masina Logan F1 (cu motor diesel daca se doreste asa ceva :P).
    0 0
  • Codemasters :(
    Grand Prix IV a fost un joc celebru ? :| . A fost cea mai mare porcarie posibila jocul ala.Cand voiai sa iei o curba rotile si volanul se miscau haotic chiar dak toate asistentele erau oprite din setari.Ce-i drept asta arata si mai rau .... va sfatuiesc sa jucati rFactor sau F1 Challenge.Nici nu vreau sa ma gandesc ce vanzari 'reusite' vor avea baietii de la Codemasters cand o sa apara rFactor 2.Concluzia: Alta dezamagire din partea celor de la Codemasters asa cum au fost si Colin McRae DiRT respectiv Race Driver GRID.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Boghybb
    Tu sigur ai jucat Grand Prix IV?

    Adica asta de aici: http://www.gamespot.com/pc/driving/geoffcrammondsgrandprix4/index.html?tag=result;title;0

    Pentru ca cel mai tare joc de Formula 1 au fost intotdeauna cele facute de tipul asta: Geoff Crammond. De jocurile facute de EA nici nu discut, cuvantul arcade le descrie prea putin :)
    0 0
  • Dezamagitor !!!
    Am asteptat cu multa nerebdare acest "joc". Nu pot sa-i spun simulator. Nu l-am incercat inca, dar din prezentare se vede clar. Singurul lucru asupra caruia nu pot sa ma pronunt este comportamentul monopostului. Macar aici sa fie ok, si sper sa fie pentru ca in Toca 3 comportamentul masinilor este foarte realist. In rest ? NeoGalaxy are dreptate "deci realismul curselor de Formula 1 s-a oprit exact dupa aparitia celebrului joc Grand Prix IV". Geometria circuitelor din Gp4 e identica, repet identica, cu geometria circuitelor reale. In plus monopostul , in special pe ploaie, se comporta asemeni unui Kart. Puteti spune ca un kart nu e un monopost F1, dar celelalte jocuri cu pretentie de simulatoare sint departe si de asa ceva. In plus eu nu am pilotat o masina F1 sa va pot spune.
    0 0
  • pentru boghybb
    volanul se misca haotic !!??? se misca asa cum il miscai tu ! haotic adica. Asta in caz ca foloseai un volan drept controler si dezactivai steering help. Daca foloseai steering help sau mai rau foloseai tastatura n-ai nici un drept sa te pronunti. Nu pilotai tu de fapt, pilota calculatorul si rotile faceau haotic deoarece calculatorul incerca sa corecteze ce greseai tu de fapt. Am jucat si rFactor. E doar ceva mai bun decit F1 Challenge dar departe de Gp4, din multe motive, daca insisti o sa le enumar.
    0 0
  • lol
    fratilor nu va mai dati cu fundul prin urzici ca deveniti patetici.......trailerul asta este pt WII si nu are nici o treaba cu versiunea pe PC
    0 0
  • pentru sarpele din urzici
    versiunea pentru PC va apare abia in cursul anului viitor, si va "mosteni" defectele jocului pe consola.
    0 0
  • Le-am incercat pe toate
    si RFactor este cel mai bun. Este pur si simplu cu o clasa peste toate celelalte.
    Jocul permite adaugarea de moduri care sunt facute de diferite grupuri de impatitmiti, foarte bine organizati si foarte priceputi.
    Astfel veti putea gasi mai multe variante pentru fiecare an, ma refer doar la F1, pentru ca puteti incerca orice serie de masini.
    In momentul in care scoti "ajutoarele" ai parte de cea mai buna simulare dintre toate produsele scoase pe piata pana in momentul de fata.
    Eu va recomand macar sa-l incercati cu moduri de la Fsone, MMG, WCP, CTDP.
    0 0
  • pt lachele mano
    le stii tu pe toate nu ? lucrezi la codemasters si nu stim noi ?
    0 0
  • usurel
    potol cobro ca devi patetica
    0 0
  • da
    si da "lucrez" la Codemasters. In departamentul publicitate. Partea cu "va mosteni defectele" e ingredientul principal al campaniei publicitare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru