VIDEO: Povestea din spatele "cerculeţelor" Red Bull de pe helipadul Burj Al Arab din Dubai

de Daniel Popescu
Joi, 21.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a publicat un clip care prezintă modul în care David Coulthard s-a pregătit pentru realizarea unor "cerculeţe" pe helipadul celebrei clădiri Burj Al Arab din Dubai.

David Coulthard a efectuat la sfârşitul lunii octombrie o demonstraţie de Formula 1 pe helipadul clădirii Burj Al Arab din Dubai.

Echipa a prezentat modul în care tehnicienii s-au pregătit pentru acest eveniment, astfel încât să nu existe niciun pericol din punct de vedere al siguranţei, chiar dacă suprafaţa helipadului este limitată. 

Comentarii (2)

  • Baietii astia domina la toate capitolele, bravo lor, spectacolul le apartine, pacat totusi ca nu au concurenta, ar fi fost prea frumos ...dar nu e vina lor ca se intampla adta!
    20 4
  • GrosJan
    nu era nevoie de cine stie ce pregatire. Doar sa nu fie masina setata foarte aiurea. Pilotii fac asta la finalul cursei cu o masina setata pentru cursa si pe o pista mult mai ingusta decat diametrul helipadului. Riscul da pare mult mai mare ca nu ajungi in parapeti sau aratura daca ceva merge gresit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru