VIDEO: Prezentarea oficiala a monopostului F60

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.01.2009
Automarket.ro va ofera secvente video de la prezentarea oficiala a noului monopost Ferrari F60.

Ferrari a prezentat luni dimineata primele imagini oficiale ale noului monopost cu care va ataca sezonul 2009.

Numit F60 pentru a marca 60 de existenta in Formula 1, monopostul a fost dezvelit de cei doi piloti ai Scuderiei, Felipe Massa si Kimi Raikkonen, in prezenta sefului Stefano Domenicali.

Iata cateva secvente surprinse luni dimineata la dezvelirea oficiala a masinii.



La finalul prezentarii oficiale, Stefano Domenicali a oferit un scurt interviu legat de noul monopost.



La randul sau, Felipe Massa a impartasit primele impresii despre F60:



Sa ascultam ce are de spus si Kimi Raikkonen:

Comentarii (3)

  • nice....
    nice....dar un clip cu primul test....adica...momentul in care s-a urcat felipe massa in masina si a facut un tur de pista nu este?
    0 0
  • @scuderia
    Deocamdata doar un set de fotografii de pe circuit: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/17617/galerie-foto-massa-testeaza-f60-la-mugello.html. probabil vor urma si altele + video.
    0 0
  • Impresii
    Aveam niste asteptari foarte scazute in privinta design-ului. (Am tot urmarit testele iar BMW-ul mi se parea absolut oribil) Insa nu e cazul aici. Mi se pare ca masina arata fenomenal de bine. Nu arata ca cea de anul trecut insa e frumoasa in felul ei. E mult mai simpla, nu mai are toate aripioarele acelea care o faceau foarte impopotonata. Sunt tare curios cum o sa evolueze Mc-laren care se stia destul de bine ca avea o aerodinamica superioara celorlalte echipe datorita aripioarelor laterae(pe care nu a reusit nimeni sa le copieze cu succes). S-ar putea sa avem un an interesant ... unele echipe vor folosi kers cu succes (ce le poate da un avantaj) altele vor pierde avantajul aerodinamic in conditiile mentinerii acelorasi motoare iar altele probabil nu vor folosi deloc kers-ul ...bucurandu-se de o greutate inferioara celorlalti insa platind costul puterii sistemului kers (vreo 80 de cai parca, care sunt livrati la apasarea unui buton). Sigur va fi un an interesant. Mai rau e ca o sa ramanem cu vreo 2 mari producatori de motoare... credf ca Renault si Toyota nu mai au nici ei foarte mult... Sa speram ca nu am dreptate. Go Kimi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru