VIDEO: Raikkonen, locul 13 in primul sau raliu

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.01.2009
Kimi Raikkonen a terminat pe locul 13 primul raliu profesionist din cariera la volanul unei masini Fiat Abarth Grande Punto S2000.

Campionul mondial din 2007 a participat in weekendul care tocmai s-a incheiat la Raliul Arctic Lapland, concurand impotriva unui alt campion mondial, Mika Hakkinen.

Pilotul Scuderiei Ferrari a terminat pe locul 13 cu peste 7 minute in fata lui Hakkinen, care a pilotat un Mitsubishi Lancer.

Totusi, Raikkonen a terminat la 7 minute in spatele lui Juha Salo, castigatorul raliului, ceea ce l-a determinat pe unul dintre campionii WRC, Marcus Gronholm, sa-si exprime neincrederea in pilotul finlandez. "Este greu sa vorbesc inca despre Raikkonen. Poate fi un pilot bun, dar nu cred ca poate invata sa piloteze in raliuri ca la carte", a precizat Gronholm.

Mika Salo este un alt fost pilot de Formula 1 care a pilotat in acest raliu.

Comentarii (7)

  • NeoGalaxy
    @LOOOOL :)))
    Kimi pe un Fiat Abarth si... Mika pe un Mitsubitshi.... mama ce comparatie tare. Pai concureaza si la grupe diferite si oricum Fiat-ul sigur este mai slab la Mitsh-ul :))))

    Oricum daca Kimi a mers mai bine ma face sa cred ca este si mult mai talentat ca Mika care oricum a imbatrinit si zilele lui de glorie au trecut de mult. Super tare :))) Bravi Fiat Abarth :))))))
    0 0
  • Kimster ...
    That's my boy :) ! Felicitari si te astept pe primul loc la Melbourne :D
    0 0
  • (ADY)
    Raikkonen se antreneaza pentru ca in 2010 va pleca aproape singur din F1
    0 0
  • Fiat=ferari
    NeoGalaxy - in sfarsit recunosti si tu ca fiat e masina slaba
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Drako
    Iti recomand un psiholog bun si daca ai timp sa faci niste cursuri ca sa inveti sa citesti. Nu este nimic de recunoscut dar mi-ar face placere sa discutam mai multe despre subiectul de mai sus, dupa ce inveti sa citesti.

    Plus ca Ferrari se scrie cu 2 de r.
    0 0
  • NEOGALAXY
    Am citit foarte bine ce ai scris: "si oricum Fiat-ul sigur este mai slab la Mitsh-ul"! asta dupa ce ai zis ca fiat-ul si Mitsubishi fac parte din grupe diferite. Eu, ca om normal, deduc ca: indiferent din ce grupe fac parte masinile, fiat este mai slaba decat Mitsubishi si acesta este adevarul! Stiu ca ferari se scrie cu doi de RR, dar cum pentru mine aceasta echipa nu reprezinta nimic bun prefer sa nu-mi uzez tastatura! Am de multe ori intentia de a scrie doar "FER" insa s-ar putea sa fiu neinteles asa ca prefer "ferari" cu litere mici si un singur "R". Fac economie la apasarea tastei "R" si "shift". Despre recomandarea ta de a consulta un psiholog, inchei cu alt citat de-al tau: "Pur si simplu este posibil sa am dreptate sau sa ma insel." Fraza ta se traduce printr-un banc: Pacientul la psiholog - Domnule doctor sunt cam nehotarat, sau mi se pare?
    0 0
  • HAI sa VA zic Un AdevAr!!!
    In primul rand Kimi a concurat cu acordu Ferarri pt a face reclama FIAT acestia fiind sponsori in F1.
    Al doilea rand a avut 100% reguli scrise sa nu se accidenteze dat fiind ca in mai putin de 2 luni incepe Marele Circ, deci a mers undeva la 70% din potential ca sa fie sigur ca nu se accidenteaza.
    3.......
    4......
    ...... Chiar nu va dati seama ca totul e publicitate fara pubilcitate si sponsori oricine si cat de mare ar fi intra in colaps, si pana la urma faliment.
    Ganditi putin realist si nu va mai CERTATI, ca ce si cum si nu mai comparati Mitsh-l cu Fiatu si Gronholm cu Raikk ca fiecare e stapan pe volanul lui si clasa din care face parte. WRC respectiv F1 sunt 2 sporturi total diferite,desi ambele is sporturi cu volan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru