Villeneuve neaga intelegerea cu Stefan GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.02.2010
Jacques Villeneuve admite ca a negociat cu Stefan GP un contract pentru sezonul 2010, insa a negat ca a ajuns la o intelegere concreta cu echipa din Serbia.

Zoran Stefanovich, seful Stefan GP, a dezvaluit la finalul saptamanii trecute ca este foarte aproape sa il convinga pe Jacques Villeneuve sa revina in Formula 1 la echipa sa in sezonul 2010, daca va obtine un loc pe grila de start. Cu toate acestea, fostul campion mondial a minimalizat importanta declaratiilor facute de oficialul sarb, sustinand ca lucrurile sunt departe de a fi clarificate.

"Am avut o discutie cu Stefanovich cu ceva timp in urma pentru a afla ce se intampla. Nu a fost vorba despre ce s-a scris recent, discutia a avut loc inainte. Nu sunt implicat direct in nimic", a precizat canadianul pentru jurnalistul Adam Cooper.

Desi este precaut in afirmatii, Villeneuve a lasat sa se inteleaga ca negocierile cu Stefan GP au fost sau sunt la un nivel foarte avansat, prin prisma detaliilor pe care le cunoaste despre operatiunea lui Stefanovich.

"Daca s-ar intampla as fi interesat, pentru ca pare o echipa serioasa, dupa ce am vazut cum se misca chiar daca nu are locul asigurat.

A facut mai multe lucruri decat echipele cu licenta. Monopostul Toyota de anul trecut nu a fost rau si ar fi cu siguranta in fata noilor echipe. Problema este ca ei nu au facut teste, dar o baza de plecare este o baza de plecare", a adaugat el.

Stefan GP a anuntat la inceputul lunii februarie ca va efectua o sesiune de teste pe circuitul de la Portimao in perioada 25-28 februarie, insa nu a ajuns inca la un acord pentru a primi pneuri.

Via | Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru