Virgin Racing mizează pe un update major la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.06.2010
Timo Glock speră că update-ul pregătit de Virgin Racing pentru Marele Premiu al Marii Britanii va ajuta echipa să câştige primul punct în Formula 1.

Virgin Racing, echipa sprijinită din punct de vedere financiar de grupul de companii Virgin deţinut de Richard Branson, şi-a propus la începutul anului să fie cea mai bună dintre noile echipe.

Cu toate acestea, problemelele de fiabilitate şi rezervorul de combustibil prea mic au împiedicat echipa să-şi atingă potentilaul, cu atât mai mult cu cât britanicii nu au excelat nici la celelalte echipe. Totuşi, Timo Glock, unul dintre piloţii echipei, este încrezător că Virgin are abilitatea de a-şi îmbunătăţi rezultatele şi mizează în acest sens pe upgrade-ul pregătit pentru Marele Premiu al Marii Britanii din 11 iulie.

"Am făcut un pas înainte în direcţia potrivită, dar avem nevoie de mai mult. Sper să putem face un pas mare la Silverstone, unde vom avea noi update-uri, şi vom vedea ce va fi posibil atunci. Dar trebuie să dezvoltăm mai mult monopostul. Maşina este prea grea şi nu suntem acolo unde ar trebui din punct de vedere mecanic şi aerodinamic".

"Cu siguranţă primele trei luni ale anului ne-au costat mult timp cu toate update-urile pe care le-am avut. Acum, update-uri vin, dar sunt prea mici şi avem nevoie de mai mult. Aici trebuie să imbunatim. Din punct de vedere mecanic, maşina este foarte, foarte proastă pe denivelări", a declarat germanul pentru publicaţia Autosport.

În schimb, Glock a afirmat că este mulţumit de performanţă motorului Cosworth, în ciuda faptului că Williams şi Lotus intenţionează să renunţe la aceste unităţi în favoarea celor furnizate de Renault.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru