Vişoiu, locurile 11 şi 7 în prima zi de teste de GP3 de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.06.2012
Robert Vişoiu a avut o prestaţie rezonabilă în prima zi de teste de GP3 de la Valencia, după ce a terminat pe locurile 11 şi 7 cele două sesiuni de joi.

Pilotul român Robert Vişoiu participă la sfârşitul acestei săptămâni la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Valencia.

Pilotul echipei Jenzer Motorsport a ocupat poziţia a 11-a în sesiunea de dimineaţă după ce a fost cronometrat cu 1:27.323 la capătul celor 23 de tururi parcurse, fiind cu aproximativ şapte zecimi de secundă mai lent decât liderul Matias Laine.

Chiar dacă a fost mai lent, piteşteanul în vârstă de numai 16 ani şi-a îmbunătăţit performanţele în sesiunea de după-amiază, când a urcat până pe locul şapte cu timpul de 1:27.842. De data aceasta, el a fost cu aproximativ o secundă mai lent decât liderul Nico Muller.

Testele de GP3 de la Valencia vor continua şi pe parcursul zilei de vineri, însă Vişoiu nu va mai urcă în cockpit, întrucât Jenzer Motorsport va miza pe alţi trei piloţi.

Comentarii (1)

  • întrucât Jenzer Motorsport va miza pe alţi trei piloţi. :)) O PROSTIE ...ARE UN EXAMEN DE DAT (Day 2 of the GP3 Test in Valencia will see one driver change. Robert Visoiu is unable to take part in tomorrow's session DUE TO AN EXAM so Irishman Gary Thompson will be making his debut in the Jenzer Motorsport car.) ha ha ha
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru