Webber: "M-am plicitisit in cursa din Bahrain"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.03.2010
Mark Webber este dezamagit de lipsa de actiune din Bahrain si de dificultatea de a depasi in Formula 1.

Prima cursa a noului sezon de Formula 1 a atras numeroase critici din partea presei internationale si a pilotilor pentru lipsa spectacolului, iar Mark Webber nu face nici el exceptie. Pilotul echipei Red Bull Racing a incheiat cursa de pe circuitul Sakhir pe locul 8, insa regreta ca nu a putut face nimic pentru a-i depasi pe Michael Schumacher si Jenson Button pe parcursul celor 49 de tururi.

"Am petrecut 48 de tururi holbandu-ma la cutiile de viteze ale lui Schumacher si Button si nu am putut face nimic pentru a-i depasi. Am incercat totul: traiectorii diferite, presiune, totul. Dar amandoi sunt piloti buni si niciunul dintre ei nu a facut nicio greseala. Am fost mai rapid decat Button, dar nu am reusit sa gasesc o cale de trecere. Nu a facut nicio greseala si, daca as fi fortat, as fi produs un accident", a declarat Webber pentru editia australiana a publicatiei Daily Telegraph.

Pilotul australian a admis ca este socat de sansele reduse de depasire din Formula 1 dupa interzicerea realimentarilor cu combustibil, dar spera ca celelalte circuite din calendar sa ofere mai multe oportunitati in acest sens.

"Am fost destul de socat de cat de dificil este sa depasesti si asta nu este un semn bun pentru cursele cu o singura oprire la boxe, cand toata lumea va urma in mare masura aceeasi strategie.

Putem doar sa speram ca celelalte circuite se pretezza mai bine depasirilor decat Sakhir", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (10)

  • =))
    Nu e singurul care s-a plictisit.
    Probabil avea in casti cometariul super profesionist al lui Miki.
    8 1
  • pe toti ne plictiseste miki
    dar daca altul nu avem :)) el ii cunoaste pe toti =)) e prieten cu toata lumea
    2 1
  • Ala rau
    Sunteti rau
    Dpp, fii sigur ca michi i-a spus lui Webber ce sa scrie. Webber l-a sunat dupa cursa pe michi pt a se confesa si acesta l-a invitat la o halba de noroc pe marginea dunelor asa ca l-a sfatuit ce sa spuna. A, si bine-nteles ca Webber a intrebat si ce a facut Doru, ca din pacate a avut o problema tehnica si n-a auzit comentariul cursei "live" dar a promis, special pt telespectatorii din Romania, ca in timpul cursei urmatoare va renunta la tim reidiau in favoarea vocii suave pe care o are michi.
    6 0
  • Plictiseala
    Hai sa facem cerere si organizam un miting prin Bucuresti cu mesajul: Schimbati-l pe Alexandrescu! 100-150 de masini sau 2000 -3000 de insi pe ruta TVR, Dorobanti, Iancu de Hunedoara , Victoriei, Aviatorilor vreo 2 ture si apoi pit-stop pentru realimentare si schimb de pancarde in fata TVR si pornim din nou. 2 pitstop-uri obligatorii plus comentariu la Portavoce care sa-l Imite de Alexandrescu. Daca macar nu-l miscam de-acolo facem misto dar macar vom avea constiinta impacata ca am facut tot ce-am putut sa-l dam jos pe "vesnicul si indistructibilul Dan Alexandrescu". E un gand mai ieftin decat sa participam la licitatii.
    7 0
  • TVR SI MIKI
    De acord cu Schubler, nu este posibil ca Tvr sa nu televizeze nici macar bataia cu sampanie de la sfarsit. Toate posturile de afara transmit interviuri, conferinta de presa, inainte si dupa cursa, iar la noi nimic. TVR sa il schimbe pe Miki si sa puna in locul lui un om care stie si poate sa ne dea informatii in plus, nu tot ce stim noi de pe site-urile de specialitate. Poate Automarket se sesiseaza ne ajuta intr-un fel sau altul.
    4 0
  • TeamClown
    Daca il avea pe Miki in casti fie dadea cu ea in parapet de nervi fie batea recordul circuitului in fiecare tur. Tzigaie, eu parca mi-aduc aminte ca au televizat bataia cu sampanie, de fapt, cred ca sunt obligati prin contract s-o faca.
    0 0
  • sah la Miki?
    Oameni buni, am mai postat asta. Ne agitam degeaba. Firmulita stimabilului Miki poseda drepturile de transmitere a F1 pt Romania, si are un contract cu acea firma. Miki nu este angajatul TVR ci, este, contractual, partener. Deci Miki da si sah, si daca vrea si mat. C-asa-i in tenis.
    6 0
  • @diesel08
    Din pacate ai dreptate.Si este trist ca unui retardat ca Miki i se permite ca la fiecare doua duminici sa debiteze prostii monumentale.
    Cat despre "Toate posturile de afara transmit interviuri, conferinta de presa, inainte si dupa cursa, iar la noi nimic." nu cred ca Miki sau Viki s-ar descurca in cazul unei conferinte de presa , deci , decat sa imi strice si conferitele de dinainte si dupa cursa , mai bine ma uit la ele inregistrate .
    6 0
  • miki - nul
    mda el centreaza el da cu capul si pe noi ne face cu nervii. solutii??? zero. moare neuronul in noi chiar si ala care se bazeaza pe " formula 1"
    2 0
  • Disel08
    Solutia "boicotati ratingul" n-o cunoaste nimeni? Ne uitam pe net sau pe alt canal un an... si urlam si tipam pe tot netu sa numai dai drumu pe TVR cand e Formula 1 si postam link-uri pentru cursa pana ne pica mainile... si stimabilu Miki fara profit numai baga bani! Semnaturi la TVR sau si mai simplu... cerem ajutoru lu Diaconescu la OTV. Poate ne transmite el pe urma Formula 1 pentru ca intrare sigur are stimabilu cu fostul post TV de garsoniera. Ca e baiat destept si ar gasi o solutie daca-l rugam frumos! Nu glumesc!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru