Webber sugerează că s-a umplut paharul: "Mă voi gândi bine la viitorul meu"

de Daniel Popescu
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber a sugerat că incidentul cu Sebastian Vettel de la Sepang a fost picătura care a umplut paharul şi spune că se gândeşte la viitorul său în cadrul echipei Red Bull Racing.

Mark Webber a fost profund afectat de decizia lui Sebastian Vettel de a ignora ordinele de echipă la Sepang şi de a câştiga cursa prin efectuarea unei depăşiri care a fost interzisă de echipă.

Australianul spune că incidentul l-a determinat să se gândească şi la alte evenimente petrecute la Red Bull pe parcursul ultimilor ani, sugerând astfel că s-a umplut paharul.

"Să spunem doar că au fost multe lucruri care mi-au trecut prin minte în ultimele 15 tururi ale Marelui Premiu, multe motive diferite, nu numai din această cursă, ci şi din trecut. Vom vedea ce se întâmplă. Avem trei săptămâni înainte de următoarea cursă", a declarat el.

Urmareste Automarket
Webber afirmă că Red Bull Racing trebuie să ia o decizie clară cu privire la modul incare va aborda următoarele curse, dar şi în privinţa viitorului său în cadrul echipei.

"Cred că este prea devreme şi trebuie să vedem cum merge echipa cel mai bine de aici încolo.

Asta vom discuta cu siguranţă în această săptămână. Eu voi fi în Australia pe placa de surf, telefonul va fi închis şi vom vedea ce se întâmplă", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (25)

  • Catalin
    Respect !!AdIca asa nu se mai poate , haide de acum Webber sa intre doar cand Vettel are nevoie
    5 4
  • Mark Webber ''prietene''.....s-a umplut un ocean , nu un pahar , ca sa iti dai si tu seama ca trebuie sa te gandesti la viitorul tau. Totusi, de apreciat ca are sange rece sa se ia de toti fatalai aia de la Red Bull (90 % din pretul unei cutii de red bull este profit, pentru necunoscatori).
    Stima si respect pentru el. Are principii .....cam greu le spune , dar totusi are. Mare lucru in ziua de azi. O sa aiba zile grele Hoasca , Vettel = hoasca,baba - treducere in limba germana .
    43 20
  • ingerash
    da du-te nene sanatos. Daca nu sunt executanti ca tine ordinele de echipa nu pot fi puse in aplicare. Si asa ar fi abandonate. Daca niciun pilot nu accepta statut de pilot nr 2, echipele nu au cum sa aplice ordine de echipa. E un cerc vicios. Pilotii accepta si astfel se si inmultesc contractele cu pilot nr 2, de aici tot mai multi nemultumiti din astia. Echipele au de unde alege catelusi si atunci se pot descotorosi de cine nu vrea sa fie catelusi.

    Rezumand, piata catelusilor disponibili fiind mare si santajul echipelor cu inlocuirea este mare.
    18 29
  • wEBBER
    E penibil. Du-te tata unde vrei, la Red Bull nu ai facut nimic. Un pilot care a castigat prima cursa la 30 de ani si in 6 ani la Red Bull a castigat 9 curse. Mare scofala. Acum plange ca ala micu nu a ascultat de parinti si nu a stat la coada in timp ce isi tara el basinile pina la finish.
    18 37
  • Bravo Webber!
    Barbat adevarat! Omul s-a saturat de minciuna si ipocrizia "marko style".Abia astept sa-l umfle pe micut pe pista, sa i se vada plasticul din care e facut!
    13 5
  • Webber se duce la plaja. Dupa aceea se intoarce la cascaval. Pentru 10 mil pe an il pupa pe Vettel pe giugele.
    19 26
  • Ca sa fim realisti, Vettel este mai rapid si mai tanar. Este normal ca el sa fie viitorul DAR ceea ce s-a intamplat pe circuit nu este acceptabil. Webber a meritat victoria si imi este greu sa cred ca echipa il va penaliza pe Vettel pentru neascultarea unui ordin de echipa.
    20 6
  • Sau daca tot i se umple paharu... isi ia altul
    17 10
  • @
    ccmax De ce nu este acceptabil? Anul trecut spre sfarsit Webber cursa de cursa a iesit cu declaratii ca el nu il ajuta pe Vettel ca isi vede de treaba lui si nu il intereseaza lupta lui Vettel. Si acum daca apar ordine de echipa Vettel trebuie sa le respecte? Nu e armata, nu ajunge in curtea martiala, o sa fie pedepsit dar dupa cum se stie decat sa ceri voie mai bine iti ceri scuze. Parerea mea este ca se discuta prea mult, daca Vettel a gresit va plati. Webber oricum e pe final de cariera asa ca cu 7 puncte sau nu nu o sa mai ingrase porcul in ajun.
    11 11
  • mirel_f1
    Fratilor nu e chiar asa voi vorbiti aiureli,si eu sunt de parere ca Weber e pilot doi la Redbull dar ginditiva ca si el are dreptatea lui,are o virsta cariera lui in f1 e pe sfirsite,pai daca un anul asta atuncea cand se va mai bate la titlu
    6 2
  • @Miro
    Daca unul dintre colegii mei nu actioneaza conform deciziilor mele (pentru care sunt responsabil in fata altora) atunci am o problema cu individul, care se poate rezolva prin urmarea deciziilor sau prin separarea drumurilor... si crede-ma sunt mai putini bani implicati decat la f1.
    Marii piloti au fost mereu in controverse si au un mare ego. Doar ca uneori trebuie sa mai fii si fair play. Vettel este tanar si mai are timp sa invete.
    8 2
  • Webber este un pilot mediocru... poate fi inlocuit foarte usor cu oricine... nu credeam sa apuc ziua in care un pilot sa ii reproseze echipei ca a fost surclasat de catre coechipierul sau... totusi Vettel are 3 titluri, iar Webber 0. Webber are mau multi ani la Red Bull decat Vettel, si cu toate acestea intotdeauna a fost pilotul nr. 2 in clasamentul general al pilotilor. Asa ca, poate sa mearga la surf linisit.
    9 12
  • Momentan vad ca Webber e mai bun ca Vetel sau egal si cu masina setata pentru a reduce consumul de carburant si de a proteja pneurile.
    Sa nu zica nimeni ca in momentul depasiri si a tururilor premergatoare Webber a facut vreo asa zisa "protejare a monopostului" saracu sa luptat cat a putut si pe urma invoca ordine de echipa.Poate e adevarat si cele stabilite erau clare dar depasirea sa facut pe bune si fara menajamente,de aici pina la comentari .Restu e apa de ploaie.
    cu stima
    14 2
  • trebuia sa l dea de parapeti !
    Daca il inghesuia in parapeti pe fatalau cand a fortat depasirea,il potolea,si nu i se putea imputa ceva,la urma urmei isi apara pozitia,ca in fata oricarui adversar.Dar a avut decenta,nu ca celalant... ;) !
    11 8
  • Webber este frustrat. Este un pilot bun, dar nu foarte bun. Vettel a facut o depasire pe bune desi foarte riscanta. De ce Webber nu a incercat sa-l depaseasca din nou pe Vettel ? Pentru ca nu a putut. Isi da seama ca Vettel este mai rapid si mai taner decat el. De aici frustrarea...
    4 6
  • Nu e capabil sa il inghesuie sau sa il prinda pe triplul campion consecutiv. Restul sunt vorbe goale. Toti frustratii isi dau cu parerea de parca parerea lor valoreaza cat o ceapa degerata. Vine al 4-lea titlu, inca un an de frustrari pentru toti fanii martoagei Alonso.
    7 7
  • Viitorul lui Webber s-a incheiat in momentul in care a trecut de la canguri la masini. Nu are ce cauta in F1, are victorii in toata cariera cate a avut Vettel intr-un sezon.
    4 6
  • Cat de rai puteti fi, bine ca nu sunteti pe pista, ar iesi carnagiu.
    Daca doi piloti se lupta pe pista nu e bine, daca merg unul dupa altul in sir indian, iar nu e bine pentru ca e plictiseala, ce vreti? Hai sa vedem ce se va intampla in China.
    3 1
  • Ba tu asta slo: cand vettel, webber, si rbr or sa faca 10 % din ceea ce a facut Ferrari, mai vb. pana atunci hai tai-o
    6 6
  • Dupa ultima intrare la boxe Webber nu a mai fortat,presupunand ca nici Vettel nu va mai forta.Din pacate s-a inselat!Daca ar fi fortat un pic,s-ar fi distantat de Vettel si dupa aceea idiotul ala blond cu tot felul de fetish-uri ciudate nici nu ar mai fi avut oportunitatea sa se apropie de el.Normal ca depasirea a fost pe bune daca Webber mergea incet neasteptandu-se sa fie depasit.Cand a vazut ca idiotul ala incearca sa-l depaseasca a incercat sa faca ceva dar nu a mai reusit.De ce nu s-a apropiat de Vettel?Eu cred ca in sinea lui se tot astepta ca acesta sa mai slabeasca ritmul,sau poate nu l-au mai tinut pneurile.
    4 3
  • Au disparut dinozaurii si a aparut Ferrari. Traiti din amintiri, pina atunci Sadox du-te si mai fa-ti un frate.
    4 0
  • daca va uitati atent avea gume hard,pe cind Vettel avea medium,asa ca l-a depasit foarte usor pe Webber.Oricum nu cade cerul pe nimeni dupa acest eveniment,asa ca stati linistiti lucrurile vor merge inainte si vom mai intilni asemenea cazuri si la alte echipe importante spre deliciul unora.....
    4 0
  • @hasu. Vettel a declarat ca a pastrat medium ca sa poata forta la final, Webber a pastrat harduri pt. ca nu se astepta sa fie in carti pentru victorie.
    1 0
  • adycd11, legat de pneuri, tinand cont ca pista de la Sepang este foarte abraziva, pneurile se uzeaza foarte repede, motiv pentru care producatorul a introdus pneuri de consistenta medie si tare , la ultimul pit, Webber a ales harduri, Wettel ave deja medium care erau deja putin consumate, iar pana la finalul cursei mai erau cca. 10 tururi, probabil daca Webber continua sa stea lipit de Vettel pe toate tururile ramase, ar fi avut castig de cauza in final, avand pneuri noi si si mai rezistente.
    1 0
  • poate dupa atatia ani de supunere si renuntare ar fi vrut si el macar un titlu sau macar sanse egale...chiar daca fetelu e mai tanar, mai de viitor, mai rapid, mai etc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru