Actualul Volkswagen Tiguan crește: primele imagini cu noua variantă de șapte locuri

de Bogdan Mirică
Luni, 04.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini surprinse în China au dezvăluit varianta cu ampatament mărit a actualului Volkswagen Tiguan.

Pentru că în China publicul este mare amator de mașini cu ampatament mărit, aproape toți constructorii europeni care ajung să activeze pe una dintre cele mai mari piețe auto din lume se conformează trendului.

Cel mai recent exemplu vine din curtea Volkswagen, unde se pregătește lansarea unui Tiguan cu șapte locuri. Chinezii vor avea un Tiguan cu ampatament mărit și posibilitatea de a primi alte două locuri, pe lângă cele cinci ale versiunii standard. Lungimea ampatamentului crește cu 110 mm, ajungând la 2681 mm, suficient pentru cele două scaune.

Deși germanii au ținut secretul bine ascuns, o serie de imagini au reușit să trădeze foarte puțin din designul crossover-ului german. Nu că s-ar fi schimba foarte multe la capitolul design exterior. Mașina păstrează aceleași linii exterioare, dar vine cu proporții ușor mai generoase și cu estomparea spiritului dinamic, subliniat de varianta cu ampatament normal, care se vinde în Europa.

Noua variantă cu șapte locuri a noului Volkswagen Tiguan nu va fi disponibilă doar în China.

Ea va ajunge și pe piața din Statele Unite, acolo unde VW a anunțat de mult un SUV nou, cu spațiu generos. De altfel producția pentru țările de dincolo de Atlantic va fi asigurată de uzina Volkswagen din Mexic. Tot aici vor fi produse și exemplare pentru celelalte piețe ale lumii, posibil și cea europeană, dacă modelul va deveni unul global.

Comentarii (4)

  • VozWagist
    Alo VW, mai urat de atat se poate??
    6 3
  • Da, se poate, incearca la taiota, honda si nisan. Alegeri din belsug.
    0 4
  • vw s-a apucat de făcut cârnați
    @zarnesteanu
    Cât umor pe tine ofticatule.
    1 0
  • Aduce a Duster. Nu cred ca-ti inspira nici pe jumatate la fel de multa robustete si incredere sa-l scoti pe drum de pamant precum Duster, insa ce facem cu designul? Duster are designul unui model de buget, dar VW Tigan ce scuza are?
    @zarnastene, oricat de mult pamant galben ai manca, qashqai sau x-trail arata infinit mai bine. Un singur lucru l-ai nimerit: alegeri sunt din belsug, daca vbim de gama 4x4 la "nisan", fata de volkswagen.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru