Apelul lui Tempestini la excluderea din Raliul Braşovului a fost respins

de Daniel Popescu
Marti, 06.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marco Tempestini a pierdut apelul formulat împotriva excluderii sale din Raliul Braşovului pentru încălcarea regulamentului tehnic.

Esential 21.6 puncte a pierdut Marco Tempestini in urma excluderii din Raliul Brasovului
Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a avut nevoie de o lună de zile pentru a judeca apelul formulat de Marco Tempestini împotriva excluderii din Raliul Braşovului.

Pilotul italian ocupase locul doi în clasamentul general al etapei inaugurale a sezonului 2014, însă a fost descalificat ca urmare a faptului că într-una dintre maşinile de asistenţă ale echipei Napoca Rally Academy au fost descoperite încălzitoare pentru pneuri în funcţiune, lucru interzis de regulament. După audierile desfăşurate pe parcursul zilei de luni, FRAS a respins apelul pe motiv că acesta este nefondat.

"FRAS respinge ca nefondat apelul formulat de Marco Tempestini, membru al echipei Napoca Rally Academy, apel formulat împotriva Hotărârii nr.1 a Comisiei de Competiţii a FRAS din data de 01.04.2014", precizează forul national într-un comunicat de presă.

FRAS respinge ca nefondat apelul formulat de Marco Tempestini.

FRAS
Comunicat de presa
Tempestini consideră în continuare că nu a încălcat regulamentul tehnic, însă afirmă că respectă decizia luată de FRAS.

"Nu am fi depus un apel dacă nu am fi considerat ca decizia FRAS a fost una incorectă şi am crezut că ne putem demonstra nevinovăţia.

Consider în continuare că este o decizie greşită, dar o respect. Sunt dezamăgit că nu se recunoaşte rezultatul meu din etapa de la Braşov şi că în urma deciziei Comisiei de Apel echipa a pierdut toate punctele adunate în prima etapă a sezonului. Însă toate acestea ne fac să abordăm şi mai motivaţi etapa de la Arad şi restul curselor din acest sezon”, a precizat el.

Via FRAS, Napoca Rally Academy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru