Arhiva stiri mai 2018

Vineri, 11 Mai 2018 | Industrie | 2 comentarii

După Mercedes și BMW, a venit și rândul Audi: nemții nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

Audi a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, urmând exemplul rivalilor de la Mercedes și BMW, care și-au confirmat deja absența de la evenimentul nord-american.
Vineri, 11 Mai 2018 | Intern | 1 comentariu

Un nou serviciu de bike-sharing în București din 12 mai: flotă de 2000 de biciclete și preț de 1.9 lei pentru 30 minute

Pegas va lansa în 12 mai un serviciu de bike-sharing în București cu o flotă de 2000 de biciclete. Prețul va fi de 1.9 lei pentru 30 de minute, iar bicicletele pot fi lăsate în orice zonă.
Vineri, 11 Mai 2018 | Economic | 1 comentariu

Înmatriculări de mașini noi în România în luna aprilie: peste 7.500 de unități, în creștere cu 15%

În luna aprilie, românii au înmatriculat 7.629 de mașini noi, în creștere cu 14.89% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Luna trecută, au fost înmatriculate 1.770 de exemplare Dacia, în creștere cu 11.11% față de aceeași perioadă din 2017.
Vineri, 11 Mai 2018 | Economic | 2 comentarii

Record pentru Seat: spaniolii au avut cel mai bun început de an din istoria companiei, cu peste 189.000 de mașini vândute

Seat a încheiat primele patru luni din acest an cu cele mai bune vânzări din istoria sa. Spaniolii au livrat în total 189.000 de unități și au stabilit un nou record istoric. Ultimul record pentru vânzările Seat fusese stabilit acum 18 ani.
Vineri, 11 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: Mercedes-AMG GT va intra în producție cu o propulsie hibridă de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va intra în producție și va avea un sistem de propulsie hibrid ce va dezvolta o putere totală de 816 CP. Cu toate că data exactă nu a fost dezvăluită, nemții au confirmat că Mercedes-AMG GT va avea un V8 twin-turbo de 4.0 litri combinat cu un motor electric.
Joi, 10 Mai 2018 | Formula 1 | 14 comentarii

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: start în sezonul european

Circuitul de la Barcelona găzduiește prima cursă europeană a sezonului, iar echipele vor introduce îmbunătățiri majore la monoposturi, astfel că lupta pentru victorie este deschisă oricărui rezultat.
Joi, 10 Mai 2018 | Drive test | 21 comentarii

Test Drive Volkswagen Touareg - Dansând cu lupii

Am testat a treia generație Volkswagen Touareg în Austria. Cel mai mare SUV al nemților este acum un model complet premium și își propune să danseze cu lupii cei mari din segment, adică BMW X5, Audi Q7, Volvo XC90 și Mercedes GLE.
Joi, 10 Mai 2018 | Concepte

Volkswagen Golf GTI TCR Concept: primele imagini cu cel mai rapid Golf GTI din istorie

Volkswagen a publicat primele imagini cu Golf GTI TCR Concept, care va primi o versiune de serie până la finalul acestui an. Derivat din modelul de curse Golf GTI TCR, acesta va deveni cel mai rapid Golft GTI din istorie datorită vitezei maxime de 264 km/h.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi | 15 comentarii

Rolls-Royce Cullinan se prezintă oficial și devine cel mai scump SUV din lume: primul SUV Rolls oferă 571 CP

Rolls-Royce a prezentat Cullinan, primul SUV dezvoltat până acum de constructorul britanic. Cel mai scump SUV de serie de lume va fi oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere.

Renault susține că autonomia ideală a mașinilor electrice este de 300 de kilometri: "Șoferii conduc doar 50 de kilometri pe zi"

Carlos Ghosn susține că proprietarii de mașini electrice se mulțumesc cu o autonomie reală de 300 de kilometri, întrucât studiile arată că aceștia călătoresc în medie doar 50 de kilometri pe zi.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Un Mini regal: constructorul britanic a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru a sărbători nunta prințului Harry

Mini a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru nunta prințului Harry. Atât exteriorul, cât și interiorul vin cu elemente special gândite pentru a sărbători acest eveniment. La final, exemplarul pregătit de Mini va fi înmânat organizației The Children's HIV Association.
Joi, 10 Mai 2018 | Tehnologie

Prima demonstrație cu viitorul sistem de infotainment Volvo: construit pe nucleul Android cu funcționalități preluate de la telefoane

Noua generație a sistemului de infotainment Sensus de la Volvo va fi construită pe baza sistemului de operare Android și va prelua funcții de la telefoane, inclusiv sistemul de notificări, urmând să beneficieze de o gamă variată de aplicații.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Primul SUV Aston Martin va avea versiune hybrid plug-in: modelul ar urma să beneficieze de un V8 de 4.0 litri și un motor electric, cu un total de 710 CP

Primul SUV de la Aston Martin va avea versiune hybrid plug-in, după cum a declarat șeful companiei, Andy Palmer. Modelul ce va fi lansat în 2019 ar urma să fie echipat cu un propulsor V8 de 4.0 litri și un motor electric, pentru o putere totală combinată de circa 710 CP.
Joi, 10 Mai 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa B a fost surprins în timpul testelor: modelul debutează în a doua jumătate a anului

Viitorul Mercedes Clasa B a fost surprins în timpul testelor. Noua generație va fi lansată în a doua parte a anului, iar interiorul și motorizările vor fi preluate de pe proaspătul Clasa A.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat noi imagini oficiale cu prototipul EQC: 4 ani pentru dezvoltarea primului model electric din gama EQ ce apare în 2019

Mercedes a dezvăluit noi imagini oficiale cu prototipul EQC, primul model electric din gama EQ, precum și informații proaspete legate de dezvoltarea mașinii. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi lansată anul viitor.
Joi, 10 Mai 2018 | Tehnologie | 2 comentarii

Opel va înlocui OnStar cu serviciul Connect folosit de Peugeot-Citroen: primul model pe listă este noua generație Corsa

Opel va înlocui începând din 2019 propriul serviciu de conectivitate OnStar cu serviciul asemănător Connect utilizat de Grupul PSA, iar primul model care va beneficia de acesta va fi Corsa.

Primul model 100% electric de la Aston Martin va fi un SUV de lux: schiță oficială cu modelul Lagonda programat în 2021

Aston Martin este aproape să devină primul producător auto de lux care va oferi un model 100% electric. Britanicii au publicat prima schiță oficială cu un SUV ce va fi construit sub brandul Lagonda.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Detalii noi despre Ford Fiesta Active: gardă la sol mai mare cu 18 mm și elemente suplimentare de protecție

Ford oferă o serie de informații noi despre Fiesta Active. Modelul constructorului american are o gardă la sol de 152 de mm, cu 18 mm în plus față de un Ford Fiesta "normal", elemente suplimentare de protecție și trei moduri de conducere.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Formula 1 | 3 comentarii

Formula 1 vrea să renunțe la penalizările pe grila de start din 2021: regulamentul cutiilor de viteze va fi modificat

Ross Brawn intenționează să renunțe la toate penalizările pe grila de start începând din sezonul 2021, iar una dintre principalele măsuri va fi schimbarea regulamentului pentru cutiile de viteze.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru