Arhiva stiri martie 2020

Joi, 26 Martie 2020 | Drive test | 14 comentarii

Test Drive Mercedes-Benz GLS - Curajul pionierilor

În 2006, Mercedes-Benz a avut curajul să experimenteze un segment nou în Europa: un SUV premium cu 7 locuri, care avea un preț destul de piperat. A fost un act de curaj. Le-a asigurat însă germanilor un avantaj considerabil, de care se bucură acum, la a treia generație a modelului GLS.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Motorsport

Noutăți în Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Portugalia și Sardinia au fost amânate

Reprezentanții FIA au anunțat că etapele din Campionatul Mondial de Raliuri programate în Portugalia și Sardinia vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Iniția, etapa din Portugalia a fost programată pentru finalul lunii mai, în timp ce Raliul Sardiniei ar fi trebuit să înceapă în 4 iunie.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern | 11 comentarii

Noua generație Ford Kuga este disponibilă și în România: SUV-ul producătorului american pornește de la 25.850 de euro

Noul Ford Kuga poate fi comandat și în România. SUV-ul este disponibil cu motoare diesel și benzină, dar clienții vor avea la dispoziție și variante mild-hybrid sau plug-in hybrid. Prețul de pornire anunțat de producătorul american este de 25.850 de euro.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul ar putea utiliza propulsorul de 2.0 litri al lui i30 N

Viitorul Hyundai i20 N a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring, lansarea Hot Hatch-ului de clasă mică urmând să aibă loc în acest an. Potrivit ultimelor informații, asiaticii pregătesc pentru i20 N același motor de 2.0 litri care dezvoltă 250 de cai putere în cazul lui i30 N.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern | 7 comentarii

A început programul Rabla Plus: bonusul pentru mașini electrice a rămas 45.000 de lei. Clienții pot cumpăra și motociclete electrice

Programul Rabla Plus a început miercuri și oferă în continuare un bonus de 45.000 de lei la achiziționarea unei mașini electrice și de 20.000 de lei pentru o mașină plug-in hybrid. În premieră, clienții pot cumpăra și motociclete electrice.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Renault Zoe rămâne cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa și în luna februarie: e-Golf și Model 3 completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna februarie cu aproape 6.400 de unități și a fost urmată în clasament de Volkswagen e-Golf și Tesla Model 3.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic | 11 comentarii

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în februarie: Renault Clio depășește Volkswagen Golf și urcă pe primul loc. Dacia Sandero coboară pe locul 19

Renault Clio a fost modelul cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna februarie și a depășit Volkswagen pentru mai puțin de 200 de unități. Între timp, Dacia Sandero a coborât pe poziția a 19-a.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Mercedes-Benz EQV, testat în condiții extreme în Suedia: monovolumul electric cu autonomie de peste 400 de kilometri va fi lansat pe piață în a doua jumătate a anului

Mercedes-Benz a publicat un set nou de imagini cu monovolumul electric EQV. De această dată, fotografiile au fost realizate în timpul unor teste desfășurate în Suedia. Lansarea pe piață a noului EQV va avea loc în a doua jumătate a anului.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Industrie

Aston Martin închide temporar fabricile din Marea Britanie: producție suspendată până în 20 aprilie

Aston Martin a anunțat închiderea temporară a tuturor activităților de producție din Marea Britanie, până în data de 20 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus și ca urmare a recomandărilor guvernului.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Industrie | 2 comentarii

Volkswagen vrea să reducă salariile pentru 80.000 de angajați din Germania: măsură valabilă până pe 3 aprilie

Grupul Volkswagen vrea să implementeze un program de lucru mai scurt pentru angajații din Germania, după ce fabricile au fost închise temporar. Astfel, măsura valabilă până pe data de 3 aprilie presupune că angajații vor primi salarii reduse.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern | 17 comentarii

Prețuri pentru noua generație Honda Jazz: modelul nipon pornește de la 23.850 de euro și este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat prețurile noii generații Jazz pe piața din România. Modelul este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie cu 109 cai putere și 253 Nm. Cea mai accesibilă versiune se numește Elegance și pornește de la 23.850 de euro.
Miercuri, 25 Martie 2020 | General

Volkswagen nu renunță încă la cutiile de viteze manuale: "Le vom oferi atât timp cât există cerere"

Volkswagen a confirmat că nu va renunța la cutiile de viteze manuale, pe care va continua să le ofere atât timp cât va exista cerere din partea clienților.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern | 4 comentarii

7 localități din România vor primi fonduri pentru stații de încărcare pentru mașini electrice: pe listă figurează Brașov, Timișoara sau Suceava

Administrația Fondului de Mediu a anunțat că va aloca fonduri localităților Slatina, Galați, Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Deva și Suceava pentru stații de încărcare pentru mașini electrice.
Marti, 24 Martie 2020 | General | 12 comentarii

Peugeot anticipează că va putea produce doar mașini electrice din 2030: francezii se pregătesc pentru interzicerea vânzărilor de mașini cu motoare termice

Peugeot consideră că va fi capabilă să producă doar mașini electrice începând din 2030, ca reacție la decizia mai multor state de a interzice vânzările de mașini cu motoare termice din preajma anului 2035.
Marti, 24 Martie 2020 | Formula 1 | 6 comentarii

Formula 1 anunță un nou scenariu pentru sezonul 2020: start în vară și între 15-18 curse

Formula 1 speră să poată începe noul sezon în cursul acestei veri și să aibă intre 15-18 curse, cu o prelungire semnificativă a finalului programat inițial pentru luna noiembrie.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie | 15 comentarii

Daimler redeschide fabrica din China: “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”

Daimler a redeschis fabrica și majoritatea dealerilor din China, iar “clienții au început să revină”, potrivit CEO-ului grupului german. “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”, a declarat Ola Kallenius.
Marti, 24 Martie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarele Mercedes-Benz Clasa C, Clasa S, Maybach Clasa S și EQB, spionate în timpul testelor

Prototipurile viitoarelor Mercedes-Benz Clasa C, Clasa S, Maybach Clasa S și EQB au fost surprinse în timpul testelor pe drumurile publice. Cu excepția SUV-ului electric de clasă compactă, restul modelelor amintite anterior vor fi lansate în cursul anului
Marti, 24 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Morgan învață din eșecul proiectului EV3: britanicii nu renunță la ideea dezvoltării unui vehicul electric de serie

În urmă cu patru ani, Morgan prezenta prototipul electric EV3, un concept care urma să ajungă în producția de serie. Proiectul nu a fost dus până la final, însă reprezentanții constructorului britanic spun că au învățat și că nu renunță la ideea lansării unui model electric.
Marti, 24 Martie 2020 | Intern

Academia Titi Aur anunță că partea teoretică a cursului de conducere defensivă se va desfășura online

Academia Titi Aur a decis ca partea teoretică a cursului de conducere defensivă să aibă loc online, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Partea practică va putea fi achiziționată după ieșirea din starea de urgență.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Toyota închide temporar cinci fabrici din Japonia: producție întreruptă în perioada 3-10 aprilie

Toyota a anunțat închiderea temporară a cinci fabrici din Japonia, din cauza scăderii vânzărilor pe fondul pandemiei de coronavirus. Liniile de producție vor fi închise pentru patru sau mai multe zile în perioada 3-10 aprilie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru