Arhiva stiri martie 2020

Marti, 31 Martie 2020 | Tuning | 2 comentarii

Maserati Levante Trofeo, preparat de Novitec: 624 CP și 820 Nm pentru SUV-ul italian

Tunerul Novitec a lansat un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Maserati Levante Trofeo. Mulțumită modificărilor, motorul V8 de 3.8 litri dezvoltă acum 624 de cai putere și 820 Nm.
Marti, 31 Martie 2020 | Formula 1 | 5 comentarii

FIA anunță schimbări în regulamentul Formulei 1: pneurile cu jante de 18 inch, amânate pentru 2022

Pneurile cu jante de 18 inch vor fi utilizate în Formula 1 începând din 2022, cu un an mai târziu decât planurile inițiale, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up!, versiunea electrică a modelului de oraș, face performanță în Europa: aproape 20.000 de comenzi primite în primele trei luni ale anului

În primele trei luni ale anului, Volkswagen a primit 20.000 de comenzi pentru modelul electric e-Up!. Pe piața din Germania, 50% dintre comenzile primite pentru micuțul model de oraș au fost trecute în dreptul versiunii electrice.
Marti, 31 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler reduce salariile angajaților cu 20% timp de trei luni: tăiere de 50% pentru CEO și 30% în cazul membrilor din comitetul executiv

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că salariile angajaților vor fi reduse cu 20% în următoarele 3 luni. Salariul CEO-ului va fi “tăiat” cu 50%, în timp ce o reducere de 30% va fi aplicată în cazul restului de 19 membri din comitetul executiv. În plus, întreaga conducere a grupului nu va mai primi niciun bonus financiar în 2020, ca măsură de “sacrificiu colectiv” în contextul crizei COVID-19.
Marti, 31 Martie 2020 | General

Audi organizează tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt: vizitatorii vor avea discuții interactive cu un ghid profesionist

Audi a anunțat organizarea unor tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt, în cadrul cărora vizitatorii vor avea oportunitatea să interacționeze direct cu un ghid profesionist pentru a afla detalii despre modul în care sunt produse A3 și A4.
Marti, 31 Martie 2020 | General | 4 comentarii

Exemplarul Dodge Charger folosit de Dominic Toretto în seria Fast and Furious are și o versiune Lego: pachetul conține 1.077 de piese și este disponibil pentru precomandă

Lego a lansat macheta exemplarului Dodge Charger R/T folosit de Dominic Toretto în seria Fast and Furious. Noul produs face parte din seria Lego Technic, iar prețul unui exemplar este de 105 euro.
Marti, 31 Martie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va prezenta în 2020 un SUV urban electric cu elemente de design de la conceptul Morphoz

Renault va prezenta în acest an un SUV urban electric dezvoltat pe noua platforma CMF-EV care va împrumuta elemente de design de la conceptul Morphoz.
Marti, 31 Martie 2020 | Industrie

Aston Martin a obținut finanțare pentru producția SUV-ului DBX: bani și pentru intrarea în Formula 1 în 2021

Aston Martin a anunțat o majorare de capital de peste 500 de milioane de lire sterline, care va asigura producția modelului DBX și intrarea constructorului cu o echipă de uzină în sezonul 2021 de Formula 1. Miliardarul Lawrence Stroll va deveni președinte executiv al companiei începând din 20 aprilie.
Marti, 31 Martie 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI: Mountune52 promite 380 CP și 510 Nm pentru Hot Hatch-ul german

Casa de tuning Moutune52 a pregătit un pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI. Mulțumită modificărilor, Hot Hatch-ul producătorului german dezvoltă 380 de cai putere și 510 Nm.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Marti, 31 Martie 2020 | Tehnologie | 11 comentarii

Volvo sugerează că încărcarea wireless a mașinilor electrice nu este o soluție viabilă: "Durează 10 secunde să pui cablul de încărcare"

Volvo sugerează că încărcarea wireless a mașinilor elecrice nu reprezintă o soluție viabilă, în contextul în care "durează doar 10 secunde să pui cablul la încărcat".
Marti, 31 Martie 2020 | General

Sloganul "Plăcerea de a conduce" împlinește 55 de ani: sintagma care definește esența mărcii BMW a fost adoptată oficial în 1965

În anii '30, BMW a folosit pentru prima dată expresia "plăcerea de a conduce" în cadrul unei reclame pentru promovarea lui 326 Cabriolet. În 1965, după o serie de studii de piață, compania germană adoptă oficial sloganul "Plăcerea de a conduce" și demarează o serie de campanii de promovare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie 2020 | Intern | 15 comentarii

Au început lucrările la autostrada Sibiu - Pitești: șantierul a fost deschis pe un lot de 13 kilometri al secțiunii Sibiu - Boița

Ministerul Transporturilor a anunțat startul lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești. Primul șantier este deschis pe un lot de 13 kilometri din cadrul secțiunii Sibiu - Boița, iar lucrările ar trebui finalizate în 3 ani.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie | 3 comentarii

Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a fost anulat: organizatorii vor păstra doar câteva evenimente locale de mobilitate

Organizatorii Salonului Auto de la Paris din luna octombrie au anunțat oficial că ediția din acest an va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. În schimb, vor fi păstrate doar câteva evenimente de mobilitate.
Luni, 30 Martie 2020 | Formula 1 | 10 comentarii

Ferrari, în favoarea unui sezon cu final în luna ianuarie: "Putem avea Mari Premii de numai două zile"

Ferrari susține că echipele ar fi de acord cu un sezon care să aibă Mari Premii de numai două zile și să se încheie în luna ianuarie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Toyota extinde suspendarea producției din Europa: fabricile vor fi închise până cel puțin pe 20 aprilie

Toyota a anunțat că fabricile sale din Europa, cu excepția Rusiei, vor continua să fie închise până la o notificare ulterioară, restartul producției fiind programat cel mai devreme în data de 20 aprilie.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.
Luni, 30 Martie 2020 | Intern

Ford România lansează un program online de conducere preventivă pentru elevii craioveni: parteneriat cu Napoca Rally Academy

Ford România anunță lansarea online a programului său de conducere preventivă pentru elevii craioveni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Napoca Rally Academy. Campania Ford Driving Skills for Life se adresează tinerilor șoferi, în special celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, aceasta fiind categoria cea mai expusă la accidente, ca urmare a lipsei de experiență la volan.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie | 7 comentarii

Volvo aniversează 10 ani de la achiziționarea de către chinezii de la Geely: vânzările au crescut cu peste 50%, iar profitul s-a majorat de 9 ori

Volvo aniversează 10 ani de când Geely a achiziționat producătorul suedez de la Ford. În acest interval de timp, vânzările au crescut cu peste 50%, în timp ce profitul s-a majorat de 9 ori.
Luni, 30 Martie 2020 | Tuning

RaceChip a pregătit un pachet de performanță pentru Mercedes-AMG A45 S: motorul de 2.0 litri dezvoltă acum 484 CP și 541 Nm

Tunerul german RaceChip a pregătit o serie de pachete de performanță pentru Mercedes-AMG A45 S. Cel mai generos dintre acestea se numește GTS Black și propune 484 CP și 541 Nm.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru