RaceChip a pregătit un pachet de performanță pentru Mercedes-AMG A45 S: motorul de 2.0 litri dezvoltă acum 484 CP și 541 Nm

de Cornel Șocariciu
Luni, 30.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german RaceChip a pregătit o serie de pachete de performanță pentru Mercedes-AMG A45 S. Cel mai generos dintre acestea se numește GTS Black și propune 484 CP și 541 Nm.

La jumătatea anului trecut, Mercedes-Benz a prezentat noua generație AMG A45. Modelul producătorului german este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri disponibil în două versiuni: 387 CP și 480 Nm sau 421 CP și 500 Nm.

Acum, tunerul RaceChip a pregătit o serie de pachete de performanță pentru Hot Hatch-ul constructorului german, iar cel mai generos dintre acestea se numește GTS Black.

Mulțumită modificărilor operate de tunerul german, motorul turbo de 2.0 litri produce 484 de cai putere și 541 Nm. Reprezentanții RaceChip nu au comunicat timpul necesar pentru 0-100 km/h și nici viteza de top a modelului german după instalarea pachetului de performanță. Însă, oficialii tunerul german au testat această versiune pe repriza 100-200 km/h. Varianta de producție poate sprinta de la 100 la 200 km/h în puțin peste 10 secunde, în timp ce versiunea dezvoltată de RaceChip este mai rapidă cu peste o secundă.

Și specialiștii din cadrul Renntech lucrează la un pachet de performanță pentru actualul AMG A45 S.

Conform primelor informații, cei de la Renntech vor să vină pe piață cu un pachet care să ofere 600 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru