Arhiva stiri martie 2020

Marti, 17 Martie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 64% în România în primele două luni ale anului: Renault este liderul pieței, cu aproape 100 de unități

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 64% în primele două luni ale anului, iar Renault ocupă detașat prima poziție în topul mărcilor. În același interval de timp, înmatriculările de mașini plug-in hybrid s-au dublat.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.
Marti, 17 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Bentley anunță că primul său model electric va avea un design “curajos”: lansare programată până în 2025

Bentley a început să lucreze la mai multe variante de design pentru primul său model electric, lansarea urmând să aibă loc în jurul anului 2025. Britanicii spun că viitorul vehicul electric trebuie să aibă un design “curajos”, nu doar să copieze un model din gama actuală.
Marti, 17 Martie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare al noului Porsche 911 Turbo S: nemții scot în evidență modificările aduse celei mai puternice versiuni din gamă

Porsche a publicat primul clip de prezentare al noului 911 Turbo S. Modelul echipat cu motorul de 3.8 litri oferă 650 CP și 800 Nm, și poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.7 secunde. În România, noul 911 Turbo S pornește de la 224.150 de euro.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe: sistem plug-in hybrid de propulsie cu aproximativ 800 CP

Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va fi prezentat în cursul acestui an, iar nemții pregătesc un sistem plug-in hybrid de propulsie care va oferi aproximativ 800 CP. Autonomia în modul electric ar urma să fie de circa 25 de kilometri.
Marti, 17 Martie 2020 | Intern | 1 comentariu

Programul Rabla Clasic începe marți: autoritățile lucrează la un sistem pentru depunerea online a documentelor

Programul Rabla Clasic începe marți, 17 martie, și are un buget suficient pentru casarea a 60.000 de mașini vechi. Autoritățile lucrează la implementarea unui sistem pentru depunerea online a tuturor documentelor.
Marti, 17 Martie 2020 | Drive test | 15 comentarii

Test Drive Renault Clio 1.3 TCe EDC - Merveilleux

Clio este bestseller-ul producătorului francez. Iar cu noua generație, Renault reușește să complice și mai mult situația din segment. O platformă nouă, motorizări pentru toate gusturile și un pachet tehnologic de invidiat. Am testat versiunea 1.3 TCe 130 cu transmisie automată cu șapte trepte.
Luni, 16 Martie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Carrera GTS, spionat pe Nurburgring: versiunea ar putea fi lansată în prima jumătate a anului

Actuala generație Porsche 911 va avea și o versiune Carrera GTS. Modelul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, iar conform surselor, acesta va oferi aproximativ 480 CP. Aceleași voci spun că lansarea va avea loc în prima jumătate a anului.
Luni, 16 Martie 2020 | Motorsport

Spectacol în prima etapă de sim racing a competiției Racing League România: peste 11.000 de fani au urmărit cursele de duminică

Prima etapă a sezonului din competiția de sim racing Racing League România a oferit spectacol pentru cei peste 11.000 de fani care au urmărit cursele pe pagina de Facebook BMW România.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Skoda Rapid și Rapid Spaceback primesc îmbunătățiri pentru piața din China: design inspirat de Scala și sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch

Skoda a publicat o serie de imagini și informații referitoare la Rapid și Rapid Spaceback facelift. Versiunile sunt destinate pieței din China și au primit atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Hyundai a livrat clienților europeni primele unități Kona Electric produse în Cehia: producția este estimată la 30.000 de unități pe an

Hyundai a livrat clienților primele unități Kona Electric produse la uzina din Cehia și speră la reducerea timpilor de așteptare pentru comenzile provenite din Europa.
Luni, 16 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen închid mai multe fabrici din cauza epidemiei de coronavirus: producție întreruptă în Italia, Spania, Franța și Germania

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen au anunțat că vor închide mai multe fabrici europene din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, producția va fi întreruptă complet sau parțial în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Serbia, Polonia și Slovacia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Martie 2020 | Intern | 12 comentarii

Prețuri pentru SUV-ul electric DS 3 Crossback E-Tense: start de la 37.900 de euro

DS 3 Crossback E-Tense, SUV-ul electric dezvoltat de producătorul francez, are un preț de pornire pe piața din România de 37.900 de euro. Modelul este echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh. Autonomia conform standardului WLTP este de 320 de kilometri.
Luni, 16 Martie 2020 | Tehnologie | 6 comentarii

BMW introduce serviciul eDrive Zones: mașinile plug-in hybrid intră automat pe modul de condus electric în anumite zone urbane predefinite

BMW a introdus pe mai multe modele plug-in hybrid serviciul eDrive Zones, prin care mașina trece automat pe modul de condus electric atunci când intră într-o zonă urbană predefinită pentru emisii scăzute.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Lotus pregătește un succesor pentru Esprit: modelul ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie cu peste 500 CP

Lotus pregătește o surpriză pentru fani: lansarea unui succesor pentru Esprit. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va avea la bază o versiune îmbunătățită a platformei lui Evora și va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie cu motor V6.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Dimensiunile lui Tesla Model Y, dezvăluite în manualul pentru utilizatori: SUV-ul electric are o lungime de 4.75 metri

Dimensiunile exacte ale SUV-ului electric Model Y sunt dezvăluite pentru prima oară în manualul pentru utilizatori, concomitent cu startul livrărilor pe piața americană.
Luni, 16 Martie 2020 | General

Jocul video Assetto Corsa Competizione va fi disponibil și pe console: lansarea este programată pentru 23 iunie

Assetto Corsa Competizione, unul dintre cele mai bune jocuri video destinate pasionaților de motorsport, va fi disponibil și pentru consolele Xbox One și PlayStation 4. Lansarea este programată pentru 23 iunie.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Vânzările de mașini electrificate, un nou record în Germania: creștere de 141% în februarie, la peste 16.500 de unități

Germania a înregistrat un nou record al vânzărilor de mașini electrificate, cu o creștere de 141% în luna februarie, după ce clienții au cumpărat peste 16.500 de unități. Electricele și hibrizii plug-in au atins o cotă de piață de aproape 7%.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Informații neoficiale: Volkswagen pregătește un model electric de oraș ID.1 cu autonomie de până la 300 de kilometri

Volkswagen intenționează să dezvolte un model electric de oraș cu numele ID.1 care să aibă o autonomie de până la 300 de kilometri, potrivit presei britanice.
Luni, 16 Martie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Campanie specială pentru promovarea noului Taycan: primul model electric Porsche a îmbrăcat uniforme celebre în motorsport

Porsche promovează noul Taycan cu ajutorul unor culori celebre în motorsport. Campania a avut loc în cadrul Amelia Island Concours, iar fanii au putut admira uniformele Pink Pig, Salzburg Design și Brumos Racing.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru