Informații despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe: sistem plug-in hybrid de propulsie cu aproximativ 800 CP

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va fi prezentat în cursul acestui an, iar nemții pregătesc un sistem plug-in hybrid de propulsie care va oferi aproximativ 800 CP. Autonomia în modul electric ar urma să fie de circa 25 de kilometri.

Mercedes-AMG este una dintre diviziile de performanță care în 2019 a oferit o mulțime de modele noi atât în gama compactă, cât și în gama de SUV-uri. Iar anul acesta va fi unul la fel de aglomerat pentru nemți.

Conform declarațiilor făcute de Michael Knöller la finalul anului trecut, pentru 2020 divizia AMG pregătește câteva modele de top.

Actualul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va primi o variantă plug-in hybrid, iar unul dintre prototipurile de teste a fost deja surprins în timpul sesiunii desfășurate în partea de nord a Europei.

Conform surselor, noua variantă va purta numele de AMG GT 73 4-Door Coupe și va fi echipată cu motorul pe benzină V8 biturbo de 4.0 litri și cu un motor electric. În total, sistemul plug-in hybrid ar urma să ofere aproximativ 800 de cai putere, în timp ce autonomia în modul electric va fi de aproximativ 25 de kilometri.

A doua surpriză majoră pregătită de nemți pentru anul acesta o reprezintă versiunea Black Series a lui Mercedes-AMG GT.

Modelul a fost filmat recent în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru