Mercedes-amg plug-in hybrid

Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance: plug-in hybrid cu 843 CP și 12 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance. Cel mai puternic model din gama diviziei de performanță are sistem de propulsie plug-in hybrid și dispune de 843 de cai putere.
Luni, 30 August 2021 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu primul Mercedes-AMG Plug-in Hybrid. Va avea peste 800 CP

Constructorul german de automobile a publicat încă o imagine teaser, poate chiar ultima, cu versiunea plug-in hybrid a modelului Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Debutul este programat pentru 1 septembrie.
Joi, 26 August 2021 | Modele noi

OFICIAL: Primul Mercedes-AMG Plug-in Hybrid debutează în 1 septembrie

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG GT echipat cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Totodată, a confirmat data lansării: 1 septembrie.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe: sistem plug-in hybrid de propulsie cu aproximativ 800 CP

Mercedes-AMG GT 73 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) va fi prezentat în cursul acestui an, iar nemții pregătesc un sistem plug-in hybrid de propulsie care va oferi aproximativ 800 CP. Autonomia în modul electric ar urma să fie de circa 25 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-AMG, Mercedes-AMG GT, mercedes-amg hibrid, amg plug-in hybrid, mercedes-amg gt 73 4-door coupe, mercedes-amg plug-in hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru