Chiar și Tesla Model Y poate arăta agresiv cu ajutorul vechiului tuner de casă Opel

de Gabriel Nica, Foto: Irmscher
Sambata, 25.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar arăta o Tesla Model Y tunată, ei bine cei de la Irmscher au lansat deja un kit pentru popularul model electric american. Acesta transformă modelul american dintr-unul anost într-o adevărată atracție pe roți.

Mașinile electrice nu pot urma aceleași reguli atunci când vine vorba de tuning precum suratele lor termice. Pe partea de performanță, limitele trenului de rulare electric te împiedică să crești capacitățile mașinii așa cum se poate face pe modelele termice, mai ales cele cu motoare turbo.

Din acest motiv, tunerii care mai vor să aibă un obiect al activității după trecerea în era complet electrică trebuie să se adapteze. Irmscher, o companie cu puternice legături cu Opel, pare să aibă deja un plan, dezvăluind recent un kit pentru cel mai popular model al Tesla din acest moment: Model Y.

Conform tunerului german, care are peste 55 de ani de experiență în domeniu, creația lor se adresează celor care vor să iasă în evidență. În acest sens, modelul pe care îl vedeți în poze a primit o nouă față, dominată de grila de tip „pânză de păianjen”, ajutată de o bară frontală redesenată, care include un spoiler în partea de jos.

Din lateral poți observa și un set nou de praguri, precum și noile jante „Heli Star”, cu un finisaj polișat, de 20 de inch.

În zona din spate avem un nou difuzor în partea de jos și un spoiler în partea de sus, deasupra capacului portbagajului.

Paleta de culori din care poți alege pentru mașina ta este foarte variată iar cei de la Irmscher s-ar putea să aibă un design câștigător aici, pentru cei ce vor să facă o declarație cu mașina lor.

Chiar și interiorul, punctul slab tradițional al modelelor Tesla, poate fi îmbunătățit, cu ajutorul a ceea ce se numește Irmscher Manufaktur. Adică toată pielea poate fi schimbată cu una de calitate, poți adăuga covorașe mai groase sau ornamente din inox pentru praguri.

Via: Irmscher

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    nu ai ce sa ii faci, e proiectata gresit(suv).
    1 1
  • Popular pe ce criterii? Popular la Tesla, popular in postările câtorva obsedați… si cam atâta. Va fi in curând popular ca masina care a dat țeapă câtorva zeci de mii de europeni, care nu-i așa si-au luat-o din respect pentru planetă, ca are emisii ZERO… multă, multă ipocrizie!!!
    5 6
  • Tesla Model Y e pe locul 4 în 2022, cu 758.792 de exemplare vândute! Cu alte cuvinte, un model electric a ajuns nu doar în top 10, ci la o distanţă de nici 30 mii de maşini de podium.
    2 0
  • Statistica limitează “înțelegerea”, doar dacă asta vrem…
    A”r” fi relevantă cifra dacă am vorbi de o masina care se vinde de minim 4 ani, nu beneficiază de subvenții șamd. Vom vedea în a 2-a parte a anului cum stau lucrurile. Model Y a avut in început de 2022 nu prea bun ca si vânzări… start producție in Germania plus semiconductori.
    In primul trimestru din 2023 va beneficia de reducerea de 20%, deci un alt “as” pe care Musk la folosit si nu mai are altul, cel puțin asta cred eu, poate greșesc… poate nu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru