Audi A4 primeşte o nouă generaţie în toamnă - primele imagini neoficiale ale modelului

de Sebastian Toma
Marti, 31.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini ale noii generaţii a lui Audi A4 au fost deconspirate de un site din China.

Audi se pregăteşte să lanseze o nouă generaţie a modelului A4, competitorul său în clasa medie premium, iar un portal auto din China a reuşit să obţină câteva fotografii ale noului model înainte de lansarea oficială. Vorbim despre primele cadre a ceea ce ar putea fi următoarea generaţie a lui Audi A4, programată să debuteze în toamna anului curent la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul A4 este construit pe platforma MLB şi va beneficia de toate noutăţile tehnologice ale concernului Volkswagen Group.

Audi: ”Viitoarea generaţie A4 va fi musculoasă şi sportivă”

Judecând după primele imagini publicate de portalul chinez, interiorul lui Audi A4 este inspirat puternic din cel al noii generaţii Q7. Vorbim despre un design regândit, cu comenzi pentru sistemul MMI amplasate pe consola centrală şi cu mai multe îmbunătăţiri menite să ridice nivelul de ergonomie şi de calitate al habitaclului. Remarcăm şi ceasurile de bord complet digitale, lansate pe piaţă odată cu noua generaţie a lui TT, precum şi un selector al treptelor de viteză care seamănă destul de mult cu cel folosit de a a doua generaţie a lui Q7.

Ecranul digital de 12.3 inch al noului TT va fi introdus pe alte patru noi modele Audi până în 2015

Urmareste Automarket
În ceea ce priveşte aspectul exterior, portalul chinez a reuşit să obţină doar o imagine cu ceea ce se presupune a fi următoarea generaţie a lui A4.
Aceasta prezintă blocuri optice semnificativ mai pronunţate şi mai ”ascuţite”, atât faţă de ce găsim pe actuala generaţie, cât şi comparat cu ceea ce găsim în gama Audi. Remarcăm şi ceea ce pare a fi o grilă frontală trapezoidală cu ornamente cromate şi cu dimensiuni mari, precum şi o formă a capotei şi a barei de protecţie inspirată de ceea ce găsim pe noua generaţie a lui TT. Rămâne de văzut dacă modelul pe care îl vor prezenta nemţii la finele acestei veri seamănă sau nu cu ceea ce au prezentat chinezii de la Autohome.com.

Audi sărbătoreşte 6.000.000 de maşini cu sistem de tracţiune integrală quattro

Via Autozeitung | Foto: Autohome.com

Comentarii (6)

  • Suleyman Cunoscatorul
    Astea sigur nu-s faruri de pe Skoda Superb 2 putin putin modificate ?
    7 14
  • Nu. Sunt faruri de Logan la care s-a modificat forma farului, si s-au pus 2 linii de led.
    16 1
  • Istoric foto: spionii chinezi au facut fotogtafiile ce le-au fost ciordite de tiganii romani in metrou si astfel au ajuns pe net...
    9 1
  • Arata ca un interior de masina chinezeasca ieftina.
    5 6
  • ...pare o replica chinezeasca...
    6 2
  • Interiorul parca aduce cu Seria 3
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru