Audi spune că electricele vor aduce un profit comparabil cu mașinile diesel: argumentul este noua platformă PPE a grupului VW

de Paul Cosma
Marti, 15.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi susține că mașinile sale electrice vor fi la fel de profitabile ca oricare alt model din gamă. Nemții argumentează că acest lucru va fi posibil prin utilizarea PPE (Premium Platform Electric) a grupului, ce implică reducerea costurilor și creșterea economiilor, potrivit lui Alexander Seitz, directorul financiar Audi.

Prin SUV-ul electric e-tron, primul din gama Audi, nemții speră că vor încuraja clienții să treacă de la motoarele convenționale la vehiculele ecologice, cu un nivel asemănător al performanței financiare.

Noua platformă Premium Platform Electric (PPE) a grupului Volkswagen va avea un rol important în reducerea costurilor cu dezvoltarea, susține Alexander Seitz, directorul financiar Audi.

El consideră că mașinile electrice ale constructorului vor fi la fel de profitabile ca restul modelelor din gamă.

“Nu aș putea să dorm bine noaptea dacă nu am fi pe un drum care să ne asigure că mașinile electrice vor avea o profitabilitate comparabilă cu vehiculele diesel. Puteți presupune de aici că dorm bine, a declarat Seitz.

Oficialul Audi nu a dorit să dezvăluie profitul estimat în cazul vânzărilor lui e-tron, invocând motive de competitivitate.

Via Automotive News

Comentarii (8)

  • deci omu confirma...dieselurile aduceau banuti frumosi, motiv pentru care s-a tinut cu dintii de aceasta motorizare.

    intrebarea mea e pentru fanii clasicelor...unde sunt minunile alea tehnologice pe benzina/motorina si trec astia cu mic cu mare pe electrice?
    11 1
  • Costel
    ii cele mai frumoase elctrice masini la audi
    ii tare fain etron
    2 15
  • Frumusetea este ultimul criteriu dupa care as alege o electrica.
    9 0
  • Costel
    @ tu
    ii fain la o masina sa fie nialcosa
    1 9
  • Chiar nu se poate face nimic cu individu '? Nu mai este amuzant, te zgarie pe creier !
    8 1
  • Costel
    @pip
    ii loc berechet pentru fiecare pe automarcet
    1 10
  • Valori europene: libertate, egalitate, fraternitate, diversitate, toleranta... in concluzie: Costel, ii fain daca mai iei si-o pauza, un sejur pe undeva prin EuroPA, am auzit ca-i fain in Croatia ...
    6 0
  • Costel
    ii oameni rai pe automarket
    is intors de curand din vacanta dela bihor baile felix
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru