Director financiar

Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Tensiuni la Nissan: directorul financiar vrea să fie promovat în poziția de CEO pentru a conduce programul de restructurare

Directorul financiar Nissan, cel care a întocmit planul de restructurare a companiei, pune presiune pe membrii din board pentru a fi promovat în poziția de CEO și, astfel, să se ocupe în mod direct de strategia de reorganizare, susține agenția Reuters, care citează patru surse din cadrul Nissan.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi spune că electricele vor aduce un profit comparabil cu mașinile diesel: argumentul este noua platformă PPE a grupului VW

Audi susține că mașinile sale electrice vor fi la fel de profitabile ca oricare alt model din gamă. Nemții argumentează că acest lucru va fi posibil prin utilizarea PPE (Premium Platform Electric) a grupului, ce implică reducerea costurilor și creșterea economiilor, potrivit lui Alexander Seitz, directorul financiar Audi.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Industrie

Nouă mutare în cadrul Daimler, după schimbarea de CEO: directorul financiar va părăsi compania la sfârșit de 2019

Daimler a anunțat că directorul său financiar, Bodo Uebber, nu își va prelungi contractul ce expiră în decembrie 2019 și, astfel, va părăsi compania germană. Este a doua schimbare importantă din ultima vreme pentru Daimler, după anunțul plecării lui Dieter Zetsche din funcția de CEO după 12 ani de activitate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru