AUTOVOT 2013: Peste 4500 de votanţi după prima săptămână de concurs!

de Automarket
Luni, 04.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
AUTOVOT 2013 va fi ediţia cu cel mai mare succes de public din istoria de şapte ani a concursului Automarket. După o săptămână din cele trei de concurs, peste 4500 de români şi-au ales maşinile preferate dintre cele lansate în România anul trecut.

Esential 4520 de votanţi a adunat prima săptămână din AUTOVOT 2013.
8504 votanţi s-au strâns în ediţia anterioară a competiţiei.
Ediţia 2013 a concursului AUTOVOT, organizat anual de Automarket cu ajutorul utilizatorilor săi, va depăşi toate recordurile de participare din istoria de şapte ani a competiţiei. La o săptămână după startul oficial al voturilor în concurs, peste 4500 de fani ai maşinilor au votat în aplicaţia specială AUTOVOT 2013, o cifră-record pentru primele şapte zile de vot.

Vă reamintim că AUTOVOT 2013 îşi propune să nominalizeze cele mai populare maşini lansate pe piaţa din România în cursul anului precedent. În concurs au intrat 38 de maşini împărţite în două categorii (Accesibile şi Premium). Lista completă a modelelor intrate în competiţie poate fi consultată în aplicaţia specială de vot, dezvoltată de Automarket pe Facebook.

"După ce ediţia de anul trecut a bătut recordurile de participare, juriul format din publicul Automarket ajungînd la peste 8500 de membri pe parcursul celor trei săptămâni de vot, în acest an vom depăşi acest reper.

Cu 4520 de voturi adunate după doar 7 zile, estimăm că ediţia 2013 a concursului AUTOVOT va aduna, în premieră, peste 10.000 de participanţi la finalul celor 21 de zile de votare", spune Mircea Meşter, Project Manager Automarket.

De obicei, după o săptămână de vot se cristalizau deja favoriţii, însă de această dată avem diferenţe de până în 10 voturi între primele două clasate la fiecare categorie, iar balanţa se schimbă zilnic.

Mircea Meşter
Project Manager Automarket.ro
Ediţia AUTOVOT 2013 nu va marca doar un record in punctul de vedere al numărului membrilor "juriului", ci şi, foarte probabil, cea mai echilibrată ediţie AUTOVOT de până acum. Astfel, după cele 4500 de voturi avem parte de o bătaie pe cinste atât la Maşini Accesibile, cât şi la Maşini Premium, primele două poziţii la fiecare dintre aceste categorii fiind despărţite de doar câteva voturi. "Deşi nu divulgăm secretul votului până la Gala Autovot, care va avea loc în 21 februarie, în acest an avem de-a face cu cea mai strânsă competiţie din istoria concursului.
De obicei, după o săptămână de vot se cristalizau deja favoriţii, însă de această dată avem diferenţe de până în 10 voturi între primele două clasate la fiecare categorie, iar balanţa se schimbă zilnic. Semn că echilibrul dintre maşini la capitolul popularitate este aproape perfect între favoriţi"
, completează Mircea Meşter.

Au mai rămas două săptămâni deschise voturilor concurenţilor, fiecare dintre cei care intră în concurs fiind automat înscrişi în tragerea la sorţi pentru super-premiile în valoare totală de peste 4000 de euro. Voturile vor fi închise oficial în 17 februarie la ora 23:59.

CLICK AICI pentru a accesa aplicaţia AUTOVOT 2013.

Comentarii (14)

  • razvan
    De cativa ani, nu imi aduc aminte cati, nu se mai poate vota decat prin Facebook. Ar fi fost frumos sa se poata vota si site. Nu toata lumea are sau vrea sa aiba Facebook.
    33 0
  • De ce nu se poate vota si fara facebook? este mai esential sa ai cont acolo decat pe site? :(
    28 1
  • _STELI
    Nici eu nu exist (n-am facebook si nici nu-mi fac)!
    Cred totusi ca ar trebui sa fie suficient contul pe acest site ca sa poti vota.
    26 0
  • eu am cont pe facebook...dar nu suport siteurile care se folosesc de facebook prin care sa votezi sau sa te loghezi...asa ca nu votez ;)) asta e manipulare deja sa ma loghez de acolo sa pot vota pentru altceva
    22 1
  • mircea
    @razvan, @Luka, @_STELI

    1. Încep cu prima impresie: având în vedere că aţi comentat nelogaţi pe site, nu cred că sunteţi în poziţia necesară pentru a începe această discuţie.

    2. Cei care au cont pe Automarket şi nu au cont pe Facebook sunt în poziţia de a începe discuţia. Pentru ei, avem câteva explicaţii:

    a. Pentru a contoriza corect numărul de voturi şi pentru a ne asigura că nu avem de-a face cu voturi multiple (în măsura în care se poate asta), votul prin Facebook este singura soluţie la îndemână.

    b. Pagina de Facebook pe care o are Automarket (dacă nu aţi fost pe acolo vă invit s-o faceţi, conţinutul este fantastic şi nu are mare legătură cu ce se întâmplă aici) este văzută de noi ca o parte constitutivă a proiectului Automarket. Un soi de secţiune. Am ales să facem Autovot acolo pentru potenţialul pe care îl are acea secţiune, deoarece un vot strict pe Automarket nu ar avea potenţial de desfacere precum are un vot strict pe Facebook.

    c. Altfel spus, pe Facebook avem şanse mult mai mari să creştem numărul oamenilor care intră pe acest site şi implicit să continuăm proiectului Automarket aşa cum îl ştim cu toţii. Fiecare avem de atins un target, iar unul dintre ele este, oricât de mult am urî asta, volumul. Măcar la Automarket avem ocazia de a tria ce nu ne place din cei care ajung pe site, deci nu riscăm nimic din punctul de vedere al calităţii publicului.

    d. Există un număr limitat de utilizatori Automarket înregistraţi care nu deţin un cont de Facebook. Într-adevăr, am riscat să nu-i mulţumim pe aceştia şi ne asumăm acest lucru. Suntem siguri însă că oricine doreşte îşi poate exercita dreptul la "vot" în Autovot 2013. Până la urmă, nu e o obligaţie sau un drept, este un concurs cu premii. Dacă doreşti participi, dacă nu - nu.

    Mulţumesc şi sper că am lămurit multe dintre întrebările pe care le aveţi.â

    Mircea Meşter.
    19 19
  • Daca s-ar putea face un fel de semnatura a fiecarui user care si-a facut cont pe Automarket, cred ca as folosi primul punct scris de Mircea.
    Scuze de off.

    Cat despre ce spun ceilalti, da, poate nu e chiar placuta situatia daca nu ai cont pe fb. Dar pana la urma aici suntem pe o "tarla" care nu ne apartine si regulile nu le impunem noi. Nu stiu, eu sunt pe principiul "nu ma deranjeaza, ramani aici" sau "e o prostie, deci pa!". Pana acum am fost in prima situatie.
    4 3
  • antonny
    @Mircea ....... Altfel spus daca nu e Facebook nu are cum sa afle tot poporul cine a votat ,de unde esti ,cu ce te ocupi samd ....
    7 0
  • razvan
    Am citit raspunsul vostru si trebuie sa va spun ca m-a facut sa ma simt un fraier. Pt informarea voasta am un cont pe site, dar prefer sa nu il folosesc...sunt 007. Oricum asa cum spunea cineva, nu vreau sa se stie de unde sunt, cu ce ma ocup etc. Urat ca va intereseaza doar parerea celor care pot aduce mai multi...In schimb cei care citesc zilnic articolele...sa fie sanatosi, nu ne intereseaza parerea lor. In concluzie, era o parere, iar punctul 1 se vede ca a fost scris cu rautate. Succes
    9 1
  • Nu vreau sa se creada ca tin cu cineva de pe-aici. AM este un loc unde ma simt bine si o spun fara nici o retinere. Iar cand am avut ceva de spus la adresa lor am spus-o fara retinere (vezi comentariul meu de acum 2 sapt despre Dacia si piata auto din Anglia).
    Dar drept sa spun mi se pare un gest frumos fata de ceilalti sa te "prezinti", chiar daca e doar virtual. Cand te opreste un necunoscut pe strada, in mod normal iti spune "Salut! Scuza-ma ca te deranjez, poti sa-mi spui cum ajung in x loc sau ce autobuz merge la gara?" Si apoi iti spune "Multumesc! O zi buna!" Adica e vorba de respect... pe acel individ poate nu il vei ma vedea in viata ta, dar cu toate astea nu ramai socat ca indrazneste unu' sa te acosteze" pe strada.

    Mai mult, atunci cand intri intr-o comunitate si incepi sa capeti o vechime, nu ti se pare frumos sa si spui cine esti?Este ca si cum ai lua contact cativa ani cu prietenii tai si si niciunul nu stie nici cum te numesti, nici unde stai, nici unde te duci... Cel mai bun exemplu in sensul acesta sunt forumurile, unde toata lumea se ajuta cu toata lumea, se intalnesc, glumesc, se si saluta in trafic (spun din experienta), pentru ca este vorba de o comunitate. Cam despre asta e vorba si aici.
    Daaar, cu toate astea recunosc ca sunt situatii in care si eu postez fara sa ma loghez. De obicei cand sunt la munca si mi-e lene sa o fac.
    Si totusi, acest site in sinea lui reprezinta o afacere. Sunt foarte sigur ca daca cei de la Automarket ar veni cu propunerea sa nu mai fie banner-e publicitare, dar in schimb sa dam fiecare cateva sute de lei ca sa poata sa-si ia salarille, nimeni, dar absolut nimeni nu ar da un leu. De-asta zic, totusi aici nu e "tarlaua" noastra, ci a celor de la AM si ii inteleg cand fac asemenea "manevre", cu fb, cu banner-e, cu stiri publicitare etc.. :)
    8 1
  • cititor de zi cu zi
    "1. Încep cu prima impresie: având în vedere că aţi comentat nelogaţi pe site, nu cred că sunteţi în poziţia necesară pentru a începe această discuţie. "
    Si care ar fi pozitia corecta aceea de a comenta zinic articole ca sa aibe AM trafic, da nu si acum . Pai asa nu o sa aveti decat o crestere de moment dat fiind premiile, apoi tot cu fraierii astia ce nu au pozitia necesara o sa ramaneti. Noi nu suntem aici pentru premii, sa le ia aia de pe FB,, da macar putin respect daca tot va citim.
    6 0
  • ne-ati zapacit de cap cu Facebook-ul asta !
    2 0
  • pur si simplu nu ii respectati pe cei care va citesc zi de zi...adio
    2 0
  • Concursul pentru bloggeri nu il mai organiizati in 2013? Daca da, unde e regulamentul?
    0 0
  • Dupa 2 ani de citit AM ma las. Caut o alta publicatie ca deja AM imi este antipatica doar prin stilul de a vb cu proprii cititori.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru