Start în AUTOVOT 2013! Alege maşina anului şi câştigi premii de peste 4000 de euro

de Automarket
Luni, 28.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Start în AUTOVOT 2013, cel mai cunoscut concurs de tip Maşina Anului care are loc online. Ai trei săptămâni pentru a-ţi vota maşinile preferate şi pentru a câştiga super premii.

Start în AUTOVOT 2013! A şaptea ediţie a celui mai cunoscut concurs care le dă ocazia internauţilor din România să-și aleagă mașinile preferate și să participe astfel activ la stabilirea clasamentului final al mașinilor lansate în cursul anului trecut este de astăzi online și poate fi accesat până în 17 februarie. CLICK AICI pentru a intra în concurs.

Concursul se desfăşoară, pentru a treia oară consecutiv, pe pagina oficială de Facebook Automarket.ro, fanii site-ului nostru fiind cei care pot să voteze în aplicația specială dedicată concursului din acest an. Tot ce trebuie să faci pentru a vota este să accesezi aplicația AUTOVOT 2013 şi să-ți alegi mașinile preferate.

Două categorii: Maşini Accesibile, Maşini Premium

Urmareste Automarket
Fiecare utilizator care se va înscrie în concurs are ocazia de a indica maşinile despre care acesta consideră că merită să primească votul său.
Maşinile sunt prezentate în faţa sa printr-un formular interactiv, iar cu ajutorul voturilor fiecărui votant vom putea să stabilim la final un clasament al celor mai votate maşini la fiecare dintre cele două categorii: Maşini Accesibile şi Maşini Premium. În plus, maşina care va primi cel mai mare procent de voturi "DA" în concurs va primi marele premiu şi va deveni Maşina Autovot a Anului 2013.

Cei mai inspirați dintre votanți vor primi, prin tragere la sorţi, premii în valoare totală de 4000 de euro. Vezi premiile AICI.

AUTOVOT 2013 la Feminin

AUTOVOT 2013 la Feminin este a treia categorie a concursului, votarea urmând să aibă loc pe pagina oficială de Facebook Eva.ro, cel mai mare site românesc dedicat femeilor şi culturii feminine. În concursul AUTOVOT 2013 la feminin intră 10 dintre mașinile lansate anul trecut în România care au ca țintă predilectă publicul feminin. 

Câştigătorii ediţiilor anterioare
AUTOVOT 2007 ALFA ROMEO Brera
AUTOVOT 2008 AUDI A4
AUTOVOT 2009 OPEL Insignia
AUTOVOT 2010 OPEL Astra
AUTOVOT 2011 DACIA Duster
AUTOVOT 2012 FORD Focus
AUTOVOT 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru