Bentley a început livrările noului Flying Spur în China: “Toți dealerii și-au deschis porțile”

de Paul Cosma
Marti, 28.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a dat startul livrărilor pentru noul Flying Spur în China și a anunțat că toți cei 40 de dealeri ai săi și-au repornit activitatea pe cea mai mare piață auto din lume.

Noua generație Flying Spur a fost prezentată în luna iunie a anului trecut, modelul britanic având un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.

După prezentarea seriei limitate First EditionBentley a început în octombrie 2019 producția pentru noul Flying Spur, creat și dezvoltat exclusiv în Marea Britanie.

Constructorul britanic a anunțat acum că a început livrările lui Flying Spur către clienții din China, iar cei 40 de dealeri din această țară și-au reluat activitatea la parametri normali.

Primele livrări au debutat în Europa în primul trimestru din 2020, urmând ca modelul să ajungă în America de Nord și restul Asiei până la sfârșitul anului.

Noul Bentley Flying Spur are un motor W12 de 6.0 litri care produce 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

În aceste condiții, noul model pregătit de britanici accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333km/h.

Via Bentley

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru