Bling, bling pentru Orientul Mijlociu: Mansory își dă doctoratul în opulență pe un Rolls Royce Wraith

de Bogdan Mirică
Duminica, 17.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory și-a pus amprenta asupra unui Rolls Royce Wraith. Limuzina a devenit un superlativ al opulenței, grație numeroaselor inserții din aur.

Dacă vrei o mașină opulentă care să strige asta din orice unghi ai privi, trebuie să apelezi la Mansory. Tunerul este specializat în modificarea unor mașini de lux, iar cea mai nouă capodoperă se bazează pe Rolls Royce Wraith, varianta coupe a modelului Ghost.

Și pentru că se adresează în principal clienților din Orientul Mijlociu, Wraih a primit în partea superioară a caroseriei o dungă din aur. Tot din aur sunt și inserțiile de la nivelul pragurilor și al prizelor de ventilație. Pachetul estetic este completat de jante de 22 de inch, de asemenea aurite, încălțate cu anvelope Vredestein cu dimensiuni de 265/35.

Esential 730 de cai putere oferă Rolls Royce Wraith după tratamentul Mansory.
300 de km/h va fi viteza maximă a lui Wraith modificat de Mansory.
Interiorul a fost și el tratat cu elemente din aur, mai ales la nivelul consoleicentrale.
Toate logo-urile originale Rolls Royce au fost înlocuite cu unele din aur de 24 de karate. La cerere, Mansory poate oferi același tratament pentru toate părțile metalice ale interiorului.

Cum era și normal, Mansory nu s-a putut ține departe nici de motorul V12 biturbo de 6.6 litri. Acesta a fost modificat pentru a dezvolta 730 de cai putere și 100 de Nm. Grație acestor resurse, limuzina poate atinge o viteză maximă de 300 de km/h.

Deși Mansory nu a anunțat prețul pachetului de personalizare, tunerul a ținut să precizeze că exclusivitatea va fi asigurată de o producție care însumează doar nouă unități.

Comentarii (3)

  • grav...
    ...apropo de ce nu-si da nimeni doctorate in a face ceva cu adevarat util pt. umanitate ...auzi tu acolo sa-ti dai doctoratul in opulenta fie spus....si metaforic...orgoliul ,prostia si nesimtirea isi dau doctoratul in opulenta...astea-s noile orientari ,valoril si repere morale si civice ale umanitatii bravo !buna evolutie a umanitatii...
    15 0
  • Masina de seic !
    4 3
  • @AM 100 nm ? Poate 1000 ....cred ca ati gresit !
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru