Mansory a creat prima sa motocicletă - Zapico

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.02.2011
Thomas M. George i-a ajutat pe nemţii de la Mansory să creeze prima lor motocicletă. Aceasta are un motor cu doi cilindri în V, cântăreşte 340 kilograme şi accelerarează de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde.

Mansory a creat prima sa motocicletă, pe care a denumit-o Zapico. Aceasta este o motocicletă custom realizată la fabrica Mansory din oraşul Brand. Modelul se mândreşte cu numeroase elemente din fibră de carbon, alături de o şa din piele realizată tot de specialiştii de la Mansory. Propulsorul care animează această motocicletă este un V2 cu o capacitate de 2.080 centimetri cubi şi este realizat de americanii de la S&S.

Motorul livrează 160 CP la 5.200 rpm şi poate să accelereze motocicleta Mansory de la 0 la 100 km/h în doar 3.3 secunde. Transmisia acestei motociclete are cinci trepte şi angrenează roata spate de 280/35/18 prin intermediul unei curele. Atât frânele de pe faţă, cât şi frânele de pe spate prezintă elemente ceramice şi din carbon, pentru a oferi performanţe maxime şi o longevitate sporită.

Cu rezervorul plin, motocicleta are o masă de 340 kilograme. Viteza maximă nu a fost anunţată, dar cei de la Mansory spun că este "adecvată".

Ca o scurtă recapitulare, masca faţă, spoilerul inferior, modulul scaun, scutul primar, evacuarea, rezervorul, cadrul, furca, jantele şi airbox-ul sunt realizate de cei de la Mansory din plastic întărit cu fibră de carbon (CFRP).

Via | Mansory

Comentarii (3)

  • as pune pariu ca in poze se vede ca transmisia este pe curea

    in rest motocicleta arata hidous ca majoritatea "creatiilor" mansory
    4 1
  • ?
    eu as pune pariu ca se pricep cel mai bine la ceasuri si ciocolatata
    0 0
  • n-arata rau...oricum mult mai bine decat masinile preparate de ei!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru