Mansory a lansat un pachet pentru Range Rover Sport

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Tunerii de la Mansory aniversează 40 de ani de existenţă ai lui Range Rover cu un pachet de modificări pentru modelul Sport.

Elveţienii de la Mansory sărbătoresc aniversarea a 40 de ani de existenţă ai lui Range Rover cu un pachet pentru versiunea Sport a acestui model. Modificările sunt aplicate atât la interior, cât şi la exterior şi Mansory prezintă şi un pachet de performanţă pentru motor. Potrivit celor de la Mansory, kitul lor de tuning îi oferă fiecărei motorizări din gamă 30 CP şi 40 Nm în plus prin montarea unui filtru de aer sport, al unui sistem de evaucare sport şi al unei unităţi ECU optimizate.

Interiorul lui Range Rover Sport a ofer îmbrăcat în piele şi poate primi fie ornamente din lemn, fie din fibră de carbon. Pedalele lui Range Rover Sport sunt realizate din aluminiu, iar volanul a fost şi el modificat de inginerii elveţieni. Rezultatul modificărilor la interior prezintă un automobil schimbat dramatic, făcând versiunea Mansory să ofere un nivel superior de lux în comparaţie cu unităţile care părăsesc fabrica Range Rover. Posibilităţile de personalizare sunt aproape infinite, iar toate modificările sunt realizate exclusiv la sediul companiei sau la reprezentanţa acesteia din Germania.

Elveţienii au montat un set de jante din aliaj usor de 23 de inch şi le-au echipat cu anvelope de performanţă de 315/25. Bosajele aripilor au fost umflate pentru a face loc jantelor imense, iar garda la sol este redusă cu până la 30 de milimetri cu ajutorul unui modul aplicat suspensiei pneumatice.

În ceea ce priveşte aspectul exterior, pachetul Mansory oferă un set de bare de protecţie faţă şi spate, iar noua capotă motor integrează o fantă pentru admisia aerului. Modelul englezesc a primit şi un set de praguri laterale, iar bara faţă integrează un set de LED-uri ca lumini de poziţie de zi.

Via | Mansory

Comentarii (7)

  • bleah
    Astia au luat un Range Rover functionabil si l-au transformat intr-o masina de asfal doar complet inutila cu elemente de carbon ce stau ca nuca in perete pe masina combinate cu negru culoarea masinii,
    -eleron parca cioplit dintr-o scandura
    -jante cu anvelope cu balon de doar 25 facute sa mearga doar pe autobanda,
    -interiorul l-au imbracat la propriu in materiale scumpe atat.
    - leduri si numele lor cat china sa-i recunosti de dupa deal.

    Nici un pic de bun gust, de finete...totul grandios, exagerat sa se vada dintre ''nenorocitele'' de masini stoc care chiar functioneaza pt ce sunt facute.
    e o vorba ''lucrurile bune vin in pachete mici'' asta e o ''camila beeeee''
    inteleg ca vor sa faca bani si sa impresioneze dar nu au bun gust deloc. lipsa de imaginatie.
    6 0
  • neatentie
    Marca Land Rover a aparut in 1948 asadar nu poate sa aniverseze 40 de ani de existenta, doar modelul Range Rover aniverseaza 40 de ani deoarece a aparut in 1970.
    2 0
  • @Adrian.LZ
    Corect.
    Mulţumim pentru sesizare, s-a corectat.
    1 0
  • @asd
    carcaletele asta e pentru cei cu bani nu pentru cei cu bun gust / bun simt

    fitzele ca si prostia nu cunosc limite iar granitele sunt doar de limba. Dar sunt sigur ca limbajul acestui magar motorizat e pe intelesul oricarui cocalar roman, german, elvetian, francez, etc
    1 0
  • case de tuning adevarate au tunat range-ul dar....personal e cea mai faina masina netunata..am vazut si de arden si de hamann dar nici una nu mi-0a placut deci range-ul e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....dar niciodata tunat!!!!!!!!
    3 0
  • :)
    si-au batut joc de ea!! stock e destul de reusit nu mai trebuie impopotonat cu toate ..!!
    1 0
  • evaluati Range Rover in varianta REVERE.
    Mi se pare Extraordinara!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru