Cel mai puternic om din lume a reuşit să tragă 12 exemplare Nissan Note

de Bogdan Mirică
Joi, 05.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan Note a servit lituanianului Zydrunas Savickas la stabilirea recordului mondial pentru cel mai puternic om din lume.

Urmareste Automarket
Care este legătura dintre cel mai puternic om din lume şi Nissan Note? O funie. Lituanianul Zydrunas Savickas şi-a dorit cu ardoare să stabilească un nou record la categoria cel mai puternic om din lume. Motiv pentru care a strâns laolaltă observatorii Guinness World Records în oraşul Druskininkai din Lituania şi le-a promis că vor vedea ceva cu totul special.

Şi au avut ce vedea. Savickas, distins de cinci ori cu titlul de „cel mai puternic om din lume”, a reuşit să stabilească un nou record.

Legat cu o funie groasă, lituanianul a reuşit să tragă 12 exemplare Nissan Note, oferite de importatorul local al mărcii japoneze în scop publicitar.

Esential 12.941 kilograme au cântărit în total cele 12 exemplare Nissan Note trase de lituanian.
Savickas, care el însuşi cântăreşte nu mai puţin de 170 de kilograme, a trebuit să tragă cele 12 maşini din prima încercare. Şi, deşi acestea au cântărit în total 12.941 de kilograme, lituanianul a reuşit. El a tras maşinile pe o distanţă de cinci metri, vreme de 32.9 secunde.

Evident, performanţa lui Savickas a fost omologată de Guinness ca fiind „Recordul mondial pentru cele mai multe maşini trase de un om”, iar un film al reuşitei sale a fost publicat pentru a valida totul.

Comentarii (1)

  • Cu asta vor ei sa contracareze cele 4 stele la EuroNCap?
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru