Citroen Jumper primeşte şi el o restilizare

de Sebastian Toma
Miercuri, 23.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Citroen au aplicat şi ei un facelift în gama de utilitare Jumper, preluând toate schimbările care au debutat pe Peugeot Boxer.

Esential 5 inch este diagonala ecranului tactil oferit opţional în gama Citroen Jumper.
Citroen Jumper, cel mai mare model utilitar din gama francezilor, a primit şi el facelift-ul aplicat fratelui de platformă de la Peugeot. La fel ca în cazul lui Boxer, avem noi blocuri optice cu LED-uri, noua intentitate stilistică a mărcii, dotări interioare mai generoase, alături de aceleaşi îmbunătăţiri la nivel tehnic. Versiunea actualizată a lui Citroen Jumper se mândreşte cu o poziţie de conducere optimizată, kit handsfree prin Bluetooth oferit standard, la fel ca mufa USB, precum şi cu costuri de exploatare reduse datorită îmbunătăţirilor tehnice aplicate. În cazul unor versiuni, costurile de exploatare au scăzut cu până la 15%, spun reprezentanţii Citroen.

Peugeot Boxer facelift: dotări şi forme noi pentru utilitara franţuzească

Gama de motorizări are patru unităţi, la fel ca la fraţii Peugeot Jumper şi Fiat Ducato. Astfel, motorul diesel de 2.2 litri este oferit în trei versiuni de putere, de 110, 130 şi 150 CP, iar gama este completată de un diesel de 3.0 litri, care asigură 180 CP.

Unităţile e-HDi de 130 şi 150 CP se bucură de un sistem Start-Stop, care le asigură un consum urban redus cu până la 0.5 litri la sută în raport cu modelele care nu beneficiază de acesta.

Schimbări importante în fruntea PSA Peugeot-Citroen: după 118 ani de "domnie", familia Peugeot pierde şefia Consiliul de Administraţie în favoarea fostului director Airbus

Citroen Jumper este frate de platformă cu Fiat Ducato şi Peugeot Boxer. Cele trei modele împart aproape toate componentele.

Urmareste Automarket
Citroen Jumper este disponibil în patru versiuni de lungime, trei versiuni de înălţime şi trei versiuni de ampatament. La fel ca în cazul versiunii precedente, modelul utilitar franţuzesc este oferit în mai multe configuraţii de caroserie, variind de la vehicul utilitar şi autoşasiu, până la vehicul transport persoane, în funcţie de necesităţile clientului.

Via Citroen

Comentarii (1)

  • Dragut.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru