Cu două luni întârziere: primii clienți obișnuiți Tesla Model 3 își vor primi mașinile de săptămâna viitoare

de Daniel Popescu
Joi, 07.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va începe săptămâna viitoare primele livrări de unități Model 3 comandate de clienții obișnuiți, cu două luni mai târziu decât planificarea inițială.

La sfârșitul lunii noiembrie, Tesla a început producția primelor unități Model 3 comandate de clienți obișnuiți, cu circa două luni mai târziu decât planificarea inițială.

La vremea respectivă, constructorul american estima că livrările acestor unități vor începe în 4 săptămâni, însă mai mulți clienți au dezvăluit ca își vor primi mașinile chiar săptămâna viitoare, adică mai devreme decât ar fi trebuit.

Prin urmare, este posibil ca Tesla să fi reușit să rezolve parțial numeroasele probleme de producție pe care le-a avut cu noul Model 3, în condițiile în care va atinge obiectivul de 20.000 de unități lunar abia în luna martie, cu 3 luni mai târziu comparativ cu planificarea inițială.

Primii clienți obișnuiți au dezavantajul că nu au foarte multe opțiuni la dispoziție. În plus, aceștia sunt obligați să aleagă versiunea cu baterie mai mare care oferă o autonomie de până la 500 de kilometri, deși în cazul acesteia prețul de pornire este de 44.000 de dolari, cu 9.000 de dolari mai mult decât în cazul versiunii cu autonomie de 320 de kilometri.

De asemenea, clienții sunt obligați să cumpere pachetul Premium Interior în valoare de 5.000 de dolari care include, printre altele, materiale premium pentru tapițerie, scaune față ajustabile în 12 poziții, sistem audio premium cu o putere mai mare, boxe surround și subwoofer, plafon de sticlă fumuriu cu protecție pentru raze ultraviolete sau infraroșii și consolă centrală cu spațiu de depozitare pentru două smartphone-uri.

Practic, cel mai accesibil Tesla Model 3 care poate fi configurat în prezent costă 49.000 de dolari, echivalentul a circa 42.000 de euro.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • nu esti obligat sa iei masina de 49000 de USD, dar daca o vrei pe cea cu baterie mica sau fara pachetul premium, atunci trebuie sa mai astepti.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru