Dacia a donat 13 Logan Van Crucii Roşii Române

de Sebastian Toma
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a donat cele 13 automobile Logan Van împrumutate Crucii Roşii Române în urmă cu trei ani. Vehiculele împrumutate pe atunci de constructorul român au transportat peste 140.000 kilograme de alimente.

Esential 140 de mii de kilograme de alimente au fost distribuite, pe parcursul a trei ani, de flota de 13 Dacia Logan Van operată de Crucea Roşie Română.
Dacia a anunţat că va transfera organizaţiei Crucea Roşie Română dreptul de proprietate al celor 13 vehicule Logan Van împrumutate în urmă cu trei ani. Vestea a venit în cadrul Galei Crucii Roşii, transmisă în direct la TVR 1, direct de la Jerome Olive, directorul general al Dacia. Vehiculele respective sunt utilizate de trei ani de filialele din Argeş, Brăila, Buzău, Cluj, Iaşi, Ilfov, Bucureşti (5 sectoare), Suceava şi Vrancea. Misiunea lor este de a prelua şi distribui alimentele colectate în cadrul proiectului Banca de Alimente. În medie, fiecare vehicul din acest proiect a parcurs peste 30.000 de kilometri anual şi a distribuit peste 10.000 de kilograme de alimente.

"Sunt bucuros să vă anunţ că am decis continuarea colaborării şi am transferat cele 13 vehicule în proprietatea Crucii Roşii.

Astfel, Crucea Roşie îşi va putea duce mai departe misiunea sa esenţială, aceea de a ajuta persoanele aflate în dificultate. Vă confirm, astfel, că Dacia şi Grupul Renault în România se angajează, pe termen mediu, să rămână alături de Crucea Roşie. Adresez felicitările şi mulţumirile mele Crucii Roşii şi tuturor celor implicaţi în proiect pentru eforturile lor de a sprijini comunităţile şi persoanele aflate în dificultate. Aceste gesturiu sunt decisive pentru creşterea solidarităţii la nivelul întregii ţări.", a declarat Jerome Olive, directorul general al Dacia într-un interviu acordat TVR.

Cele 13 Dacia Logan Van au parcurs aproape 100.000 de kilometri fiecare în mâinile voluntarilor de la Crucea Roşie, iar misiunea lor va continua în aceeaşi manieră, dar sub proprietatea Crucii Roşii Române. În total, cei de la Crucea Roşie estimează că au distribuit peste 140.000 de kilograme de alimente graţie autovehiculelor puse la dispoziţie de Automobile Dacia în 2009.

Via Dacia

Comentarii (5)

  • Cum de ce? Ca sa mai scape de stocul prea mare, ca oricum greu le mai vinde de'acu dupa ce au scos Dokker van...
    6 21
  • Ultimele ramase pe stoc.
    5 15
  • @cei doi de mai sus:
    "Dacia a anunţat că va transfera organizaţiei Crucea Roşie Română dreptul de proprietate al celor 13 vehicule Logan Van împrumutate în urmă cu trei ani."

    CITITI INAINTE DE A COMENTA, DESTEPTILOR!
    Vehiculele respective erau deja la Crucea Rosie, dar erau imprumutate, iar acum au devenit proprietatea lor.
    In loc sa ziceti: "Bravo, Dacia, ca ajuti!" sau "Bravo, Dacia, ca DONEZI celor care au nevoie!", stati pe bordura, mancati seminte si aruncati cu noroi! Tipic romanesc!
    Bravo Dacia!
    10 1
  • Sper ca le-a donat si vreo 2-3 seturi de injectoare noi ptr modele DCI.
    2 5
  • un oarecare
    Bravo Dacia!Nu stiu cum puteti da commenturi negative la o asemenea stire!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru