Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway

de Daniel Popescu
Marti, 09.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a anunțat lansarea în România a seriei limitate Techroad pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie, Dacia a anunțat că aproape toate modelele din gamă vor primi o serie limitată Techroad, cunoscută pe unele piețe europene sub numele Ultimate.

Disponibilă pe Duster, Logan și familia Stepway, seria Techroad propune două nuanțe noi pentru caroserie (Fusion Red și Highland Grey), inserții de culoare roșie pentru carcasele oglinzilor laterale și jante, care au 16 inch, cu excepția celor de 17 inch disponibile pentru Duster.

Alte dotări de serie implementate de Dacia sunt sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker), cameră video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV și Sandero), sistemul Cruise Control (pentru Logan) sau volanul și ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele (pentru Duster).

În cazul lui Duster, seria limitată Techroad are la bază versiunea Comfort și este cu circa 700 de euro mai scumpă decât aceasta, în cazul în care alegi un motor diesel Blue dCi de 1.5 litri și 115 CP. 

Model Comfort Techroad
Duster 15.150 16.850

Între timp, Logan Techroad se bazează pe versiunea Prestige Plus, iar în acest caz diferența de prețuri este nesemnificativă, cel puțin la alegerea motorului Blue dCi de 1.5 litri și 95 CP

Model Prestige Plus Techroad
Logan 12.450 12.500

La rândul lor, Sandero Stepway Techroad și Logan MCV Stepway Techroad se bazează pe versiunea Stepway Prestige și costă cu 100 de euro mai mult la alegerea aceluiași motor de 95 CP

Model Prestige Techroad
Sandero Stepway 13.900 14.000
Logan MCV Stepway 14.750 14.850

Nu în ultimul rând, Dokker Techroad și Lodgy Techroad au la baza versiunea Stepway, cu diferențe de 400-500 de euro la alegerea motorului Blue dCi de 1.5 litri și 95 CP

Model Stepway Techroad
Dokker 14.900 15.300
Lodgy 15.450 15.950

Via Dacia

Comentarii (7)

  • Astept si versiunea hybrid sau electrica.
    2 2
  • mircea badea
    eu nu stiu cum de mai vinde cu diesele....mai si costa mult.
    2 4
  • @mircea
    Deoarece,din câte știu eu,pe benzină au 4X4 doar pe acel 1,2 tce...deci nu au 4X4 pe motorizara 1,6 benzină si atunci lumea-și cumpără diesel...nici mie nu mi-ar trebui motor de drujbă pe un SUV...
    4 3
  • Clique
    Dacia a anunțat că versiune electrică nu vor produce, fiindcă nu rentează ( băieți isteți) fiindcă, ei știu că nu va cumpăra nimeni Logan la 25.000 euro, însă o versiune hibrid, au anunțat că vor introduce.
    3 0
  • Praf in ochi. Hai cu 4x4 diesel si automata cu dublu ambreiaj.
    Unde e medianav-ul mai mare promis? Frane disc si pe spate?
    2 2
  • Singurul Duster pe benzină 4x4 e gurmandul 1.6. Vechiul1.2 TCe avea 205 Nm și 125 de cai și era cea mai potentă versiune de ”drujbă”.
    Oricum urmează să termine de adaptat trenul de rulare 4x4 și pentru noul TCe 1.33. ȘI presupun că tot atunci îl vom vedea cuplat și cu EDC-ul cu dublu ambreiaj.
    3 2
  • Clique
    Kap, da noua motorizare de pe Duster va fi cumplată la cutia EDC și tracțiune 4x4.
    Sunt tare curios cât va costa, daca nu va avea un preț nesimțit, eh... why not, ar fi o variantă ok.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru