Dacia lansează ediția limitată Ultimate pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway: culori noi pentru caroserie și pachet generos de dotări în varianta standard

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia expune ediția limitată Ultimate în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Producătorul de la Mioveni propune culori noi pentru caroserie și un pachet generos de dotări standard. Ediția limitată Ultimate va fi disponibilă pe Duster, Logan și pentru modelele din familia Stepway.

Dacia a publicat primele imagini și detalii cu ediția limitată Ultimate. Versiunea pregătită de constructorul de la Mioveni va fi disponibilă pe modelele Duster, Logan și pe toată familia Stepway.

Conform oficialilor Dacia, pe anumite piețe din Europa (Franța, Marea Britanie, Italia și țările nordice) versiunea va purta numele de Techroad. La exterior, Dacia anunță două culori noi de caroserie: Fusion Red și Highland Grey. De asemenea, ediția specială va primi inserții de culoare roșie pentru carcasele oglinzilor laterale și pentru jante. Standard, versiunea limitată Ultimate este disponibilă cu jante de 17 inch pentru Duster și de 16 inch pentru celelalte modele.

Și scaunele vor fi îmbrăcate în material textil cu inserții roșii. Dacia Duster Ultimate va fi echipat standard cu pachetul City Plus care integrează următoarele dotări: Blind Spot Detection, sistemul Camera Multi-View și sistemul de infotainment Media Nav Evolution.

Camera Multi View utilizează patru camere (cea de marșarier, una montată în partea frontală și două integrate în oglinzile laterale) pentru a-i oferi celui de la volan informații importante la rularea în off-road sau în parcările înghesuite.

Sistemul Media Nav Evolution este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Restul modelelor din gama Ultimate primesc standard senzori de parcare spate, cameră pentru mersul cu spatele, aer condiționat automat și card pentru acces.

Gama Ultimate va fi expusă în premieră la Geneva. Tot în cadrul evenimentului elvețian, fanii producătorului de la Mioveni vor face cunoștință cu noile motorizări de 1.3 litri TCe din gama Duster. Pe SUV-ul de la Mioveni, motorul este disponibil în versiuni de 130 CP și 150 CP. Indiferent de alegerea făcută, motorul va fi echipat cu un filtru de particule.

Comentarii (5)

  • Tot nu inteleg de ce nu fac si un Sandero Stepway 4x4. In conditiile in care VW scoate o T-Roaca, de ce nu ar fi loc si de Stepway allroad?
    12 6
  • @PMC Pana la un Sandero Stepway 4x4 mai trebuie un Renault Captur 4x4 si dupa un model nou de Sandero si poate dupa norocul va surade.
    9 2
  • Rudolf D.
    @PMC

    Pentru ca nu pot. Pentru ca costa. Pentru ca merge si asa.
    Una din ele, sau doua, sau toate trei.
    14 8
  • Tot cotetul asta de medianav, n-ar mai baga o data noul sistem cum se laudau la lansare ca il vor scoate in 2018.
    3 5
  • @Rudolf: pot, dar nu vor. Au porcaria aia cu "sa nu ne canibalizam propria tinta de clienti", ca vezi bine, nu mai cumpara nimeni Captur sau cum se numeste ala. Asta e o prostie fara margini. Nu doar in Romania pierd clienti extraordinar de multi, care se decid pentru porcarii ca T-Cross si alte asemenea "SUV-uri".
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru