Dacia Duster într-o expediție de 11 zile și aproape 8.000 de kilometri prin Europa

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 29.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șase caiaciști profesioniști au făcut o expediție de 11 zile, și aproape 8.000 de kilometri, prin Europa la bordul unei Dacia Duster. Aceștia au pornit din Franța, iar destinația finală a fost parcul național Padjelanta din Laponia.

Julien Turin, Eric Deguil, Nouria Newman, Guillaume Hasson, Thomas Neime și Jonas Le Morvan împărtășesc aceeași pasiune pentru sporturile extreme, în special pentru caiace.

Pentru a-și potoli pofta de adrenalină, cei șase au pus la cale o expediție de 11 zile prin Europa. Destinația a fost Padjelanta, cel mai mare parc național din Suedia, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO Laponia. Situat aproape de granița cu Norvegia, acest parc este considerat a fi cea mai mare zonă din Europa încă neatinsă de mâna omului.

Cei 6 caiaciști profesioniști au pornit în această aventură, de aproape 8.000 de kilometri, la bordul unui exemplar Dacia Duster. Au pornit din Franța, au trecut prin Elveția și Germania, iar mai apoi au ajuns în Suedia, Norvegia și Finlanda.

De-a lungul celor 11 zile, mașina s-a comportant exemplar, indiferent de suprafața (autostradă sau drumuri accidentate, accesibile doar pe perioada verii) pe care a rulat. "Dusterul a fost vehiculul ideal pentru această expediție," a declarat la finalul călătoriei Eric Deguil, cvadruplu campion mondial la caiac extrem.

via Dacia

Comentarii (4)

  • Cum au incaput 6 persoane intr-un Duster?
    12 1
  • Ionuț
    Cum au avut loc 6 persoane în Duster ?
    3 2
  • Pe rand ;)
    11 0
  • Marius
    Erau 4 caiacisti si 1 fotoreporter plus cameraman.

    PS: Probabil model cu 7 locuri, ce stim noi aici in est?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru