Dacia Duster primeşte o nouă culoare - Gris Olive

de Sebastian Toma
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Configuratorul Dacia permite comandarea unei noi nuanţe de caroserie, nedisponibilă până în prezent pe piaţa din România. Aceasta se numeşte Gris Olive şi costă 300 de euro.

Dacia Duster are o nouă culoare în paletă, numită Gris Olive. Până de curând, această nuanţă nu era oferită decât pe anumite pieţe, dar clienţii din România pot să comande şi ei un Duster Gris Olive contracost. La fel ca toate nuanţele metalizate din gama Duster, noua culoare costă 300 de euro, echivalentul a 1.362 RON. Astfel, Duster este disponibil în compania a şase culori metalizate şi a două culori nemetalizate.

Pe lângă cele 8 nuanţe de vopsea în care este disponibil SUV-ul din Mioveni, mai există o excepţie, roşu. Vorbim despre un singur exemplar finisat în această nuanţă, cumpărat de Preşedintele României, Traian Băsescu. Celelalte nuanţe de culoare din gama Duster sunt: blanc glacier, bleu navy, gris platine, gris basalt, blue mineral, noir nacre, brun caju. Dintre acestea, ultima nuanţă este oferită doar în gama Duster.

Dacia Duster are un preţ de pornire de 11.250 de euro cu TVA inclus. Cea mai scumpă versiune pleacă de la 17.600 de euro cu TVA inclus. Ediţia specială Garmin a lui Duster pleacă de la 14.150 de euro cu TVA inclus alături de motorul 1.6 16V de 105 CP, respectiv 16.150 euro alături de motorul 1.5 dCi.

Via Dacia

Comentarii (9)

  • ovidiu
    frumoasa culoarea dar pe cand un interior nou????
    16 5
  • jantele din a 2-a poza sunt disponibile sau sunt aftermarket?...pe configurator la dacia numai un model apare.
    7 0
  • Mitica
    ...ignoram faptul ca se vinde acest verde de cateva luni pe Duster dar in fine automarket, incet si sigur, corect?
    6 10
  • spectrum
    Jantele din a doua poza sunt o varianta pentru export , am comandat intr`o unitate service dacia si mi-au venit asemenea jante pentru un client .
    10 1
  • De ce a crescut pretul cu 750 euro de la lansare? E mai .........,,necheala ''prima echipare?
    4 1
  • Ptr. Ovidiu ! De la anul. Vezi autoplus.fr
    3 0
  • iceguy
    Mai bine ar lasa-o nevopsita si ar pune airbag-uri cortina macar la optional si esp -ul optional indiferent de varianta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 1
  • Cel mai bine arata pe negru, pe urma pe argintiu, amandoua obligatoriu cu pachetul look... restul sunt ignorabile
    1 3
  • j'ai commandé un Duster Ph 2 Gris olive !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru