Preturi Dacia

Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Dacia a lansat în Franța cutia automată Easy-R. Costă 600 de euro și reduce consumul de carburant

Dacia a deschis în Franța listele de comenzi pentru modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stewpay echipate cu transmisia automatizată Easy-R. Modelele consumă mai puțin decât echivalentele lor cu transmisie manuală.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Dusterist de weekend

Automarket a participat la cea de-a noua întrunire a Dusteriștilor, derulată de această dată sub tutela Dacia. Cum a fost la Duster Camp 2015 aflați din materialul de mai jos.
Marti, 23 Iunie 2015 | Industrie

Șeful Dacia: "Am dori ca 20% din mașinile pe care le producem să le vindem în România"

Nicolas Maure, Președintele Automobile Dacia, a declarat că și-ar dori ca vânzările mărcii în România să crească la 20% din producția anuală.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Marti, 03 Iunie 2014 | Industrie

Succesul Dacia în Franţa, explicat de schimbarea modului în care francezii cumpără maşini

Reuşitele comerciale ale mărcii Dacia în Franţa au atras atenţia specialiştilor, care au demarat o analiză. Aceştia spun că există o logică în spatele popularităţii mărcii româneşti în Hexagon, bazată pe schimbarea percepţiei populaţiei referitoare la automobil.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Industrie

Record istoric: Dacia a vândut aproape jumătate de milion de maşini în 2013

Dacia a reuşit să se autodepăşească şi în 2013, vânzările mărcii totalizând 429.540 unităţi la nivel global. Pe piaţa autohtonă, anul trecut, unul din trei români şi-a cumpărat o Dacie nouă.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | General

New York Times despre Dacia: "E cea mai hot marcă din Europa"

Americanii de la New York Times au lăudat marca Dacia într-un articol dedicat producătorilor de automobile din Europa. Aceştia au completat povestea explicând că ar putea fi marca potrivită pentru momentul actual în Europa.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Performanţă la Dacia: Vânzările au crescut cu 16.5% în prima jumătate a anului

Primele şase luni ale anului curent au adus o creştere a vânzărilor pentru marca Dacia. Constructorul din Mioveni a vândut cu 16.5% mai multe unităţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Joi, 16 Mai 2013 | Industrie

Dacia a intrat pe piaţa din Danemarca cu Lodgy: 51 de comenzi de la prima operaţiune de porţi deschise

După Irlanda şi Regatul Unit, Dacia a intrat pe piaţa cu numărul 41 din portofoliul său - Danemarca. Constructorul din Mioveni a intrat pe piaţă cu modelul Lodgy, care pleacă de la echivalentul a 17.441 euro, din cauza taxelor ridicate din statul respectiv.
Joi, 03 Ianuarie 2013 | Industrie

Dacia e în vârf de formă. Renault: "Rivalii Dacia sunt întârziați cu cel puțin 10 ani"

Dacia este "vaca de muls" a Grupului Renault, modelele produse pe "platforma Logan", M0, fiind adevărate hituri atât în Europa, cât și la nivel mondial. Marja de profit per model vândut se apropie în medie de 9%, fiind aproximativ aceeași cu cea a producătorilor premium.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Dacia Duster primeşte o nouă culoare - Gris Olive

Configuratorul Dacia permite comandarea unei noi nuanţe de caroserie, nedisponibilă până în prezent pe piaţa din România. Aceasta se numeşte Gris Olive şi costă 300 de euro.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Intern

Dacia Dokker, în România de la 9.000 de euro

Dacia a lansat astăzi noile Dokker şi Dokker Van pe piaţa din România. Dokker pleacă de la 9.000 de euro, în timp ce Dokker Van pleacă de la 8.700 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Martie 2012 | Modele noi

Dacia Sandero Stepway 2, în România de la 9.700 euro

Dacia a deschis astăzi listele de comenzi pentru noul Sandero Stepway2, seria limitată lansată la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta are un preţ de pornire de 9.700 de euro pe piaţa internă.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Dacia lansează prima serie limitată pentru Duster - Prestige

Dacia a lansat o serie limitată a lui Duster, numită Prestige. Aceasta pleacă de la 13.900 euro cu TVA inclus şi vine cu o listă mai lungă de dotări standard, printre care se numără şi tapiţeria din piele.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Industrie

Dacia Duster este cel mai bine vândut SUV al anului în Spania şi în Franţa

Dacia Duster a obţinut prima poziţie la vânzări la categoria SUV-uri pe pieţele din Spania şi Franţa în decursul anului 2011.
Marti, 17 Mai 2011 | Intern

OFICIAL: Dacia Logan 1.2 16V cu GPL costă 8.300 de euro în România

Motorul 1.2 16V al lui Dacia Logan este oferit şi cu o instalaţie GPL din fabrică. Cea mai ieftină versiune a lui Logan 1.2 GPL costă 8.300 de euro în România.

Tag-uri similare

Sandero, vanzari Dacia, Dacia Logan, modele noi Dacia, Sandero Stepway, preturi Dacia, Dacia Logan GPL, Logan GPL, GPL Dacia, versiuni Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru