Dacia Sandero Stepway 2, în România de la 9.700 euro

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.03.2012
Dacia a deschis astăzi listele de comenzi pentru noul Sandero Stepway2, seria limitată lansată la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta are un preţ de pornire de 9.700 de euro pe piaţa internă.

Dacia Sandero Stepway2, seria limitată lansată de constructorul român la Salonul Auto de la Geneva, a debutat astăzi pe piaţa din România. Seria limitată Sandero Stepway 2 pleacă de la 9.700 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România în versiunea 1.6 MPI 85 CP. Pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP, clienţii trebuie să achite 10.250 de euro cu TVA inclus, în timp ce fanii diesel plătesc 11.700 euro pentru motorizarea 1.5 dCi de 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clienţii pot beneficia de o reducere de 600 de euro cu TVA inclus faţă de preţul de listă.

Noua versiune a lui Sandero Stepway2 propune materiale noi şi două tipuri de ambianţe, diferenţiate prin culorile dominante – gri sau roşu. Sandero Stepway2 are consola centrală, conturul indicatoarelor, ornamentul volanului, centurile de siguranţă faţă şi spate, broderiile tapiţeriei, broderiile covoraşelor vopsite fie în ”gris brilliant”, fie în ”rouge metallise satine”. Clienţii pot opta gratuit pentru unul dintre cele două interioare disponibile.

O altă noutate în gama Sandero Stepway este disponibilitatea pachetului Piele. Aceasta include piele naturată pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică pe laterale şi spatele scaunului.

Pachetul Piele include şi un volan îmbrăcat în piele. La capitolul tehnologie, modelul este oferit alături de un nou Radio CD cu MP3 şi satelit de comandă pe volan, sistemul audio integrând o priză jack, o mufă USB şi o conexiune Bluetooth.

Paleta de culori disponibilă pe Dacia Sandero Stepway2 primeşte o nouă nuanţă, bru cajou, întâmpinată cu succes în gama Duster. Gama de motorizări a fost extinsă prin introducerea motorizării 1.6 16V de 105 CP. Clienţii interesanţi de noul Sandero Stepway2 pot comanda acest model începând de astăzi. Totodată, Dacia nu va mai lansa în fabricaţie versiunile Stepway1 începând cu data de 29 martie 2012.

Via | Dacia

Comentarii (20)

  • mda..
    in poze, interiorul arata decent...
    sa vedem si in realitate...probabil versiunea cu motorul de 1.6 16v si echiparea+optionalele de top va ajunge la 12000 eur
    9 20
  • Esti orb ? Stepway 1.6 16V va fi 10.250 de euro cu TVA inclus.
    28 6
  • @@mog
    Nu el e orb! Tu nu pricepi!

    Mootorizarea 1.6.16v nu e cea mai scumpa. Dar daca mai pui piele, airbaguri in scaune, geamuri electrice spate etc. Ajungi la 12.000. Nu mai vorebim de 1.5 dci 90 cp .... acolo cu tot cu obtionale, sari ...
    5 22
  • @@mog
    poate tu esti orb!
    tu nu vezi ca omul a scris acolo "echiparea + optionalele de top" ? top inseamna standard pentru tine?
    12 16
  • mai invata
    @Misa
    Stepway se vinde intr-un singur nivel de echipare. Si ce Dacie are optiuni de 1800 euro?! Aberati !
    28 4
  • Vasilica
    Asta nu e masina de figuri e un paradox sa spui asta pt un low,bine la noi in ghiorlanica nu este nici un paradox.Dacia e buna cat mai chiala daca pui pe ea creste pretul si te poti uita la alte marci care iti asigura superiotirate la toate capitolele!
    5 15
  • Adevarul gol-golut
    Dacia are viitor stralucit !
    Ce face Dacia e o treaba foarte buna. Plasandu-se pe segmente de pret net inferioare, duce limitele acolo unde n-au mai fost niciodata (exemplu Lodgy care-i de la 9500 pana la 15000 euro, cand aici preturile segmentului de abia incep). In felul asta, poate fi ori o alternativa de masina noua la masinile second-hand, ori o alternativa pentru cei fara figuri care valorizeaza mai mult spatiul, robustetea si fiabilitatea, decat materialele si dotarile pretentioase. Adica la 12 -13000 cat cost un monovolum Dacia ce poti sa-ti iei? O masina de clasa mica. WTF! Eu nu vreau o masina de clasa mica, eu vreau un monovolum cu 7 locuri sa-mi plimb familia, dar nu sunt dispus sa dau 15-16-18.000 de euro!
    Putin imi pasa aveti voi greturi cand auziti de Dacia, atat timp cat exista oameni ca mine! Da! Exista o piata pentru Dacia! Chiar daca o negati voi.
    43 4
  • Florian
    Pt ala care isi spune .Adevarul .....ma rog, are el ceva gol.
    Da, mai, exista o piata si pt Dacia asa cum exista si pt haine second-hand si pt salam cu tocatura de mațe.si pt manele.......Nu vedeti ca in afara de modele slabe , cu motorizari depasite, cu o fațuiala de 2 bani, aștia nu au scos nimic cu o tehnologie macar de nivelul 3 , adica una de acum 5 ani...Romanul e invata cu ce i se baga pe gat in numele unei mandrii de tip capresc...Cand altii fac motoare de 1l si 125 cp noi ne mandrim cu 80....mai mare rasul..plus caroserii si sisteme de siguranta care niciodata nu au depasit 3 stele...Curiosilor, vedeti rugina depusa dupa 1 an...Ce asteptati oare de la ceve facut cu materiale proaste si pt tari emergente...?Ceva nu va merge bine ..buba la cap-..piata pt Dacia fiindca exista Nimeni ala..
    3 25
  • AndreiRN
    Excelenta
    Ce ofera si la ce pret reflecta o strategica excelenta.
    4 0
  • Carlos
    @Florian
    Vrei sa discutam? Care-i "tehnologia de nivel 3" ? Sa inteleg ca tocmai ai iesit cu ochii din jocuri si inca te crezi la counter strike, sau ce?! Daca o sa te uiti tu frumusel si in curtea altora, vei intalni motoare entry-level similare. Dar asta deja inseamna sa ai cultura auto, ceea ce tie clar iti lipseste.

    Totusi ce ai prins tu fugitiv si redai ca papagalul acum cu "motorizari depasite" nu se aplica din moment ce oamenii pot opta pentru 1.2 TCe 115 cu tehnologie din F1 si motoare diesel inca foarte actuale si eficiente.
    Motorul Ford de 1 litru pe care-l ridici atat in slavi are 120 cp, nu 125 si are distributie pe curea (atentie!). 0.9 TCe si 1.2 TCe sunt net superioare ca tehnologie motoarelor Ford.

    http://www.automarket.ro/tv/prezentari/cum-funcioneaz-motorul-renault-de-09-litri-i-90-cp-2523.html

    http://www.youtube.com/watch?v=t9kL0P15pAU
    15 1
  • idei putine, da fixe...
    degeaba incerci sa-i demonstrezi unuia ca Florian s.a. lucruri evidente. celor ca ei le pute tot ce-i romanesc... pai, emigratul e la liber. plecati, fratilor in alte zone folclorice si vedeti la sursa cu ce se mananca industria auto.
    dacia face masini potrivite pt tara asta. unde majoritatea "E-urilor" si DN-urilor constau in drumuri sparte, cu gropi, samd. multe cu o banda pe sens, asfaltate ca vai de lume samd. nu, nene, ne trebuie numai bmw xtz sa stam in coloana ca oricum n-ai pe unde depasi, sa ne admire lumea profilu' de cocalar meserias. faza e ca nu vad realitatea din jur, ei vor doar sa-i aduca si pe altii la nivelul lor, care-o fi ala, in fine.. succesuri, ce sa zic.
    11 0
  • un oarecare
    Nu stiu cum poti sa dai 10-12 000 euro pe o dacie cand poti cumpara Kia de exemplu.
    6 6
  • @MOg
    Azi, 30.03.2012 NU ai cum sa configurezi un Stepway 1.6 16v! Iar la Stepway 1.6mpi cu dotarile optionale maxime (volan piele, AC si mp3) fac 890 EURO , NU 1800 !!!!

    Deci de la 10.250 euro nu are cum sa ajunga la 12.000 !!
    4 0
  • BAI NENE
    doar ac ul e 800 de eur
    garantia extinsa e inca 200
    volanul si inca o chestie, nu mai retin exact, inca 200

    nu e 1800.ai dreptate, e 1200 la sandero. la logan poti pune si de 2000
    0 4
  • 1.6 16v
    =11030e sau 48431ron. cu a/c inclus, care e 730e. fara piele etc.
    0 0
  • erata a/c
    a/c = 780e.
    0 0
  • De ce in Romania nu este cu roti de 16" cum este in Franta? Masina arata mult mai bine.
    Este numai din cauza drumurilor noastre si au nevoie de un talon de pneu mai mare?
    0 0
  • EuroNCAP
    @LSM
    Raspuns la ultima intrebare: Da.
    0 0
  • @mog > te incapatanezi prosteste
    Garantia extinsa nu este o dotare, este un serviciu, iar optiunile disponibile -volan piele, AC si mp3 fac fix 890 euro cum am scris eu. Pe verificate!
    0 0
  • Lipsa de respect fata de consumatorul roman
    Eu consider ca este lipsa de respect fata de consumatorul roman faptul ca nu este pus noul bordul de la Renault Sandero-Brazilia sau Dacia Lodgy- Maroc, precum si Renault Duster-Rusia.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru