Salonul Auto de la Paris 2012

Dacia Duster Garmin, ediţie specială a SUV-ului din Mioveni

Publicat Joi, 13.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 22
Dacia Duster Garmin, ediţie specială a SUV-ului din Mioveni - Poza 1
Dacia Duster Garmin, ediţie specială a SUV-ului din Mioveni - Poza 2
Dacia Duster Garmin, ediţie specială a SUV-ului din Mioveni - Poza 3
Dacia şi Garmin au colaborat pentru o ediţie specială a lui Duster, care poartă numele celebrului producător de sisteme de navigaţie.

Dacia Duster a primit o ediţie specială, care va fi oferită în serie limitată pe pieţele din Franţa, Polonia şi România. Dacia Duster Garmin Edition va debuta la Salonul Auto de la Paris, iar listele de comenzi se vor deschide odată cu prezentarea oficială. Pe piaţa din Franţa, ediţia specială a lui Duster pleacă de la 13.790 de euro cu tot cu TVA. Pe alte pieţe din Europa, modelul va debuta începând cu luna octombrie a anului curent. Duster Garmin este oferi în compania motoarelor 1.5 dCi de 90 şi 110 CP, alături de motorul 1.6 16v de 105 CP, toate fiind oferite atât în versiuni 4x2, cât şi în versiuni 4x4.

Opţional, clienţii Dacia pot comanda ESP, aer condiţionat, Radio-CD cu MP3 player cu conexiuni USB şi jack, Bluetooth, comenzi pe volan, roată de rezervă din aliaj şi proiectoare de ceaţă. Ediţia specială a lui Duster vine în standard alături de un GPS Garmin Nuvi 2595 LMT cu suport dedicat, jante din aliaj uşor de 16 inch, două nuanţe la alegere (gri platină sau negru perlă), inscripţii Garmin pe montanţii spate, ornament cromat evacuare finală, bare de amarare plafon vopsite în negru, ABS cu AFU, airbag-uri faţă, airbag-uri laterale, servodirecţie, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, banchetă spate rabatabilă asimetric, volan reglabil pe înălţime şi scaun reglabil pe înălţime.

Unitatea GPS Garmin Nuvi 2595 LMT are un afişaj cu diagonala de 12.7 centimetri, kit Bluetooth cu hands-free, avertizare la depăşirea limitei de viteză pe sectorul de drum abordat, ecran care poate pivota – fiind capabil să funcţioneze atât în mod vertical, cât şi în mod orizontal, actualizări gratuite ale hărţilor pe întreaga durată de viaţă a produsului, recunoaştere vocală şi hărţi pentru 45 de ţări din Europa. Unitatea GPS este montată pe bord cu ajutorul unui suport special, fără găurirea bordului, care asigură un nivel superior de aderenţă.

Via Dacia


Comentarii (22)

  • andy.s
    ha ha ha
    30 13
  • ridicol...i-au pus un amarat de gps aftermarket,si voila editie speciala!editie speciala???!!!???
    59 26
  • mai bine faceau o editie Duster Coty, si gandeau o cotiera intre scaune....da una pusa bine din fabrica, nu amplasata de baieti in service.
    53 26
  • uuuu as renunta cu drag la GPS pentru niste plastice mai bune ici colo. si sa-i spuna "Plastiques de qualitee" edition ;)
    46 28
  • gaze de sera
    Duster nu e pentru fitosi. E pentru cei care cauta alte valori precum robustete, fiabilitate, capabilitati offroad si spatiu / performante la un pret redus.
    48 27
  • Bianca
    Proiect tipic romanesc, lipesti o chestie de bord si ceri bani in plus ca cica e editie limitata. Asa pot si eu sa-mi pun orice GPS vreau, poate unul la jumate de pret si cu harti de 100 de ori mai bune decat Garmin
    Macar daca il integrau cat de cat in bord ...
    22 9
  • "Unitatea GPS este montată pe bord cu ajutorul unui suport special, fără găurirea bordului" - a se citi "SuperGlue"
    32 6
  • Tare!!! si atunci Loganul meu se chama cum logan tablet edition ca am pus o tableta de 7" la parasolar ? oricum mult mai functionala ca un gps garmin .... ai 3g oriunde, ai si gps , un e-mail etc .... si a costat fabuloasa suma de 550 lei ....
    24 3
  • aoleu cu ce ies astia in piata... cu un gps ... Bai oameni buni, de ce nu decupati in bord niste plastic ? ... cat de mare poate fi investitia de a schimba minimal aranjarea pe bord. Parerea mea este ca nu au voie sa faca acest lucru: Renault vegheaza .
    12 6
  • Eu astept Duster Igo ..... Nu-mi place Garmin.
    19 1
  • razvan
    "Optional clientii pot comanda si AER CONDITIONAT " ???? nici macar aer nu are hahaha
    11 4
  • @gaze de sera
    Pai daca fac fitze fac pe banii mei. Uite eu am facut fitze la Logan, si fitzos fiind am cautat 6 luni pe la dealeri si am gasit o compacta europeana din 2010 (masina de showroom) cu motor turbo de 150 de cai, esp, clima...3500 km in bord etc la pret de Logan Laureate.
    15-16000 de euro ti se pare un pret mic la Duster? Eu am mers cu Duster cu un prieten care avea 50mii km si concluzia lui e ca nu-si merita banii cu exceptia situatiile in care chiar ai nevoie de 4x4. Cu urcatul de borduri nu prea mai tine, au mai regandit trotuarele primariile in ultimii ani si nu prea mai merge.
    16 3
  • iceguy
    Penibil!!!!! Astia ori ne cred pe noi prosti ori sant ei si nu-si dau seama de ridicolul anuntului (ofertei)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    15 2
  • motiv pentru hoti.. ce imbecil ala care a pus prostia aia de gps..
    12 3
  • Bairenaultule
    Da manivela de la geamuri cand dispare ?? Mi-am luat duster cu gps Garmin da deschid geamul la manivela....
    5 0
  • gabi_o
    Ce tare! N-are radio dar are GPS!
    6 0
  • Fanii marcii nationale nu ar trebui sa fie revoltai de ironiile noastre, ci de respectiva editie "limitata". Nu are nimeni nimic cu fiabilitatea masinii, dar sa pui un amarat de gps si sa-i zici "editie" este jenant. Ce ar trebui sa facem? Sa multumim cerului ca beneficiem de aceasta minune a tehnicii in timp ce pe alte piete Duster se vinde cu motorizari mai puternice la care consumatorul roman nu are acces?
    12 2
  • no-name
    Vroiam sa zic si eu cate ceva, dar au spus-o altii foarte bine. Penibil articolul.
    9 4
  • nobody
    Penibil!

    Mai bine tranformau acele dotari optionale "extraordinare" in dotari standard.
    6 0
  • omusimplu
    De ce tot stergeti comentariile ??? Duster are aer coditionat de manivela de la geam in 2012? Inteleg ca e low cost, da fiabilitate high? Prefer oricand o masina veche de 10 ani... si ma bucur ca nu am cumparat logan... ma pacaleam...
    3 1
  • nemilosu
    ca nu are aer am inteles ca nici geamuri electrice nu are am inteles si asta da ca nu are telefon asta no mai inteleg
    3 1
  • seby_dumi
    @razvan da' de geamuri cu buton ce zici ? nici de alea nu are !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru