Debutul noului Ford Mustang va fi difuzat în direct online în 5 decembrie

de Sebastian Toma
Luni, 02.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a lui Ford Mustang va fi prezentată concomitent în şase locuri de pe Glob. Bill Ford, preşedintele executiv al companiei, va prezenta noul model în cadrul evenimentului "Go Further" din Barcelona, care va fi transmis în direct pe internet.

Esential 50 de ani au trecut de la lansarea primei generaţii a lui Ford Mustang.
Ford Mustang va fi prezentat în cadrul unui eveniment special care va avea loc pe 5 decembrie la Barcelona. Modelul va fi dezvelit concomitent în şase oraşe de pe patru continente, la evenimentul din Barcelona urmând să participe Preşedintele executiv al mărcii americane, Bill Ford. În cadrul acestui eveniment, care va fi difuzat în direct pe un portal dedicat numit GoFurtherLive, va fi dezvelită noua generaţie a lui Mustang şi se va anunţa disponibilitatea europeană a acestui model. Alături de noul Mustang, Ford va prezenta alte două noi modele în faţa unui public special, format din aproximativ 2.500 persoane, printre care se numără dealeri Ford, angajaţi şi jurnalişti, implicit Automarket.ro.

Americanii de la Ford se aşteaptă ca evenimentul să fie urmărit online de mai multe zeci de mii de persoane. Reprezentanţii mărcii din Michigan nu au venit cu detalii suplimentare privind noua generaţie a modelului, însă au specificat faptul că va fi disponibil pe piaţa europeană pentru prima dată în cariera de 50 de ani a lui Mustang. Detaliile despre motorizările, performanţele şi cifrele oficiale ale lui Mustang vor veni în 5 decembrie, Automarket fiind una dintre publicaţiile care vor participa la evenimentul european de lansare a modelului american. Până în prezent, modelul nu a fost importat oficial pe piaţa europeană, toate Mustang-urile prezente în Europa fiind importate de particulari.

Urmareste Automarket
Evenimentul Go Further va putea fi urmărit în direct începând cu ora 14:00 (ora României) în data de 5 decembrie, în mai multe limbi, pe portalul www.gofurtherlive.com. Înregistrarea evenimentului va fi disponibilă ulterior pe acelaşi portal.
În istoria de aproape 50 de ani a lui Ford Mustang, modelul a trecut prin cinci generaţii şi a fost vândut în peste nouă milioane de unităţi. Mustang este văzut drept fondatorul segmentului musclecar-urilor, rivalii săi de la Chrysler şi Chevrolet fiind lansaţi după acesta.

Unde vei putea urmări lansarea noului Ford Mustang pe internet?

Pagina oficială de Facebook Ford Mustang
Pagina oficială de Facebook Ford
Contul de instagram Ford
Contul de Twitter Ford Mustang
Pagina oficială Ford Mustang pe reţeaua Google+

Via Ford

Comentarii (1)

  • Astept cu nerabdare sa vad noua generatie.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru