Dueluri de colecţie în Autovot: BMW X3 vs Mercedes Clasa C şi Opel Corsa vs. Renault Megane

de Automarket
Joi, 12.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lupta se ascute cu cât ne apropiem de sferturile de finală. Astăzi avem din nou două dueluri importante: BMW X3 vs. Mercedes C-Klasse şi Opel Corsa vs Renault Megane.

Lupta se înteţeşte în competiţia Autovot 2015. În duelurile de zilele trecute numărul de voturi a crescut constant, iar în lupta dintre Ford Focus facelift şi Nissan Qashqai trecând de pragul de 3.000 voturi. Luptele de ieri au fost la fel de intense. La categoria Maşini Accesibile, Volkswagen Golf Sportsvan a ţinut piept cu brio lui Citroen C4 Cactus. Practicul Golf Sportsvan s-a dovedit a fi mai popular faţă de exoticul Cactus, modelul german avansând la finalul zilei către sferturile de finală.

În categoria Maşini Premium, lupta a fost mult mai strânsă, dar Audi A7 facelift s-a dovedit a fi mai îndrăgit de către fanii din România în faţa lui BMW X6. SUV-ul bavarez cu linii de coupe a pierdut lupta la mustaţă, iar AUudi A7 merge în sferturile de finală.

Duelul de astăzi în categoria Mașini Accesibile:

Renault Megane facelift este un popular model compact din Franţa, iar în meciul de astăzi intră în luptă alături de cea mai nouă generaţie a modelului Opel Corsa. Va fi o cursă a popularităţii, iar fanii celor două mărci vor trebui să aleagă cine merge mai departe către sferturile de finală.

Pentru Opel Corsa este primul meci din această ediţie Autovot, în timp ce Megane a trecut în primul tur de Nissan Juke facelift.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Renault Megane facelift. 
În România de la 14.100 euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.009-967 vs Nissan Juke facelift

Opel Corsa. 
În România de la 11.150 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: Tur Liber

Duelul de astăzi în categoria Mașini Premium:

În categoria Mașinilor Premium avem parte astăzi de un duel extrem de important. BMW X3 facelift intră în arenă alături de un rival de moarte din Stuttgart: Mercedes-Benz C-Klasse. Fanii celor două mărci vor fi împărţiţi în susţinerea mărcilor preferate, miza fiind un loc în sferturile de finală ale competiţiei Autovot 2015. Pentru Mercedes-Benz C-Klasse este primul meci în competiţie. 

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

BMW X3 facelift
În România de la 38.440 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 1.122-852 vs.

Lexus NX


Mercedes-Benz Clasa C
În România de la 34.100 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: Tur Liber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru