După modelul Bentley și Lamborghini, Lotus își creează propria divizie de personalizare: Lotus Advanced Performance

de Tiberiu Safta
Joi, 10.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de mașini sport și-a inaugurat propria divizie de performanță, numită Lotus Advanced Performance (LAP). Divizia se va ocupa de crearea unor versiuni de performanță a modelelor de serie Lotus și va mai oferi servicii de personalizare pentru clienți, precum și cursuri de pilotaj.

Lotus a anunțat înființarea unei noi divizii de performanță, denumită Lotus Advanced Performance. Noua divizie se va ocupa de lansarea unor viitoare versiuni de performanță ale actualelor modelelor de serie Lotus, printre care se numără și Emira.

Înființarea noii divizii de performanță vine la scurt timp după ce constructorul britanic a oferit o imagine teaser cu un nou model electric, dezvoltat împreună cu Britishvolt, așteptat să fie lansat în 2026.

Lotus Advanced Performance își propune să introducă și modele exclusiviste, fabricate în număr limitat, fie ediții limitate, fie ceea ce numesc ei „proiecte simbol” (modele speciale produse într-un număr foarte mic). De asemenea, divizia de performanță va oferi și câteva servicii unice pentru posesorii Lotus, cum ar fi personalizarea mașinilor și un tur ghidat al noii uzine din Hethel.

Mai mult, LAP va oferi și cursuri de pilotaj în cadrul Academiei de Pilotaj Lotus. Cursurile vor putea fi desfășurate pe mai multe circuite din lume, inclusiv pe pista de teste din Hethel, Marea Britanie.

Divizia va fi condusă de către Simon Lane, fostul șef al diviziei de performanță Q by Aston Martin.

Lotus a oferit și o poză cu partea din spate a unei mașini de curse. Deși nu a oferit informații despre mașină, Lotus spune că aceasta oferă un indiciu asupra unui viitor proiect captivant.

via Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru